QUO VADIS, ROMANIE? -partea a VIII-a

AM AVUT ALEGERI?

La sugestia unei bune prietene (o olteanca, devenita bucuresteanca), o sa incerc sa scriu despre ,,evenimentul” electoral din 6 decembrie ac. Dupa cum bine stiti, atunci, 67,52% – cetateni majori, romani, nu s-au prezentat la vot. Dupa mine, un gest corect, ca nu aveai ,,cu cine”, ,,GUNOIUL” era acelasi, unii doar schimbandu-si ,,culoarea”, dar cu ADN comun : au ,,HOTIA IN SANGE”. Candidatii care formeaza ,,GUNOIUL POLITIC, si-au ,,impartit prajitura electorala” in putine procente, iar cei care vor sa ,,prinda ciolanul” (nu pentru binele ,,populimii”, ci pentru ,,binele lor”) ,,negociaza” acum ,,impartirea TARII”, fiecare cu ,,feuda lui”. Acestia reprezinta aproximativ 10% dintre cei care au pus stampila: – 8,31% PNL (de fapt, o adunatura intre fosti PSD-isti, PDL-isti si alte ,,minoritati”), – 5,54% USR/PLUS . Acesta fiind ,,mosit” de DGSE francez si SIE (latura ,,PLUS”), dar nu in folosul romanilor, iar USR o ,,facatura” AVO/SVR/BND – in fapt, ,,o multinationala”. Urmeaza ,,ultimul pe lista” cu 1,91% UDMR-ul, care, conform unul banc, asteapta 4 ani, sa vada cu cine guverneaza ROMANIA. Ce facem noi? Ne uitam ,,ca prostii” la circul televizat din aceste zile cand, precum hienele, se ,,bat pe ciolan”. Acum ,,populimea” nu mai exista, si-a pierdut ,,stampila” din seara zilei de 06 decembrie si doar va lua ,,suturi in c…r” de la derbedeii ajunsi la butoane. Am mai zis eu ca suntem ,,defecti”, iar ,,domniile” greco-fanariote ne-au schimbat ADN-ul.

CUM AJUNGI PE LISTELE ELECTORALE?

Cetatenii care vor sa fie ,,pe lista”, daca nu stiati, trebuie sa plateasca ,,cash” o suma de bani (in euro, moneda nationala ,,nu e bune”), incepand cu ultimul loc (de obicei cinci) eventual eligibil, la ,,ciumele galbene si rosii”, ca de altfel si la USR/PLUS. Costul pentru acest loc incepe de la 30.000 EURO si urca cu 10.000 catre primul loc, unde ,,pretul” ajunge la 100.000 euro. Daca ati urmarit ,,viata politica”, odrasla lui PIEDONE, a platit suma catre ,,CIUMA ROSIE”, pentru primul loc la SUCEAVA. Acelasi lucru la PNL, unde ,,tradatorii” din PSD si ,,noi” liberali au achitat suma (la acest partid se pare ca a fost o exceptie, dar ,,la ordin” si va las placerea sa ghiciti). La ,,CIUMA BRUNA” (o amestecatura intre bolsevici si nazisti, numita acum ,,NEO-MARXISM”ne ,,intoarcem”, la inceputul anilor 20 ai secolului trecut), pretul a fost similar, iar cei care initial au fost ,,pe langa lista”, cu toate ca aveau ,,vechime”, ca UNGUREANU (un ,,ratat” al domeniului medical, dar cu ,,pretentii”), au revenit ,,cu malaiul”. La USR nu este singurul in aceasta postura, dar TEOHARI, GOTIU, ALEXANDRESCU nu au ,,dispus” de cash si au ramas ,,pe tusa”. Cei care ,,au dat” si ,,nu au luat”, au ramas in paguba, dar spera sa o recupereze, daca ,,gunoiul” din care fac parte ajunge la,,ciolan”. Dupa legea electorala, ,,contributia” candidatilor care se vor ,,alesi” are un maxim, de pana la 20.000 euro. Singurul participant la ,,circul” electoral, care a recunoscut public contributiile, a fost noul venit – AUR.

CUM SE FACE ,,ROST DE MALAI”, SI CUM SE RECUPEREAZA PAGUBA

In general, cei care au fost in functii publice sau parlamentari au ,,malai”, dupa sloganul ,,FARA HOTI IN FUNCTII PUBLICE”, cei nou veniti, si care vor in ,,GUNOIUL POLITIC”, se imprumuta. Cum credeti dvs. ca acesti ,,gunoieri” isi vor recupera cheltuiala? Prin cinste? Acest lucru nu il mai crede nici ,,tetea” ION de la mine, de pe vale. ,,Baietii” ajunsi ,,la butoane”, se pun pe furat, la propriu, prin trafic de influenta, numirea unora (care platesc) pe functii publice, mai ales la nivel local, dar nu numai. Aveti multe exemple de acest fel, numai din ultimul an de guvernare a ,,CIUMEI GALBENE”, cand s-a furat ,,in draci” si s-au pus pe functii toti prostii facuti ,,cu carnet peste noapte”. Interesant este faptul ca daca ii intrebi de ,,comunisti”, incep sa-i faca cum le vine la gura, dar le-au preluat ,,metodele” de numiri in functii publice ,,cu carnet”, la ,,aia” era ,,rosu”, la ,,astia”, culoarea este ,,cacanie”.

Dar exista o mare diferenta intre cele doua ,,sisteme”, la ,,comunisti”, dupa 1948, nu se numeau ,,prosti” in functii de conducere, mai ales economice si de siguranta nationala. ,,PROSTII” cu ,,pile, cunostinte si relatii= PCR” erau numiti pe la sindicat sau in cadrul activului de partid, pe functii unde nu puteau sa aduca ,,paguba” sistemului. Acum vedeti zilnic, iar in zilele urmatoare o sa ne saturam de prosti si idioti care ajung in functii de demnitate publica, de la ministrii pana la seful local. O sa asistam la un ,,circ total” imediat de la ,,inscaunare”, pentru ca ciumele ,,BRUNE” si ,,VERZI” or sa vrea sa-si numeasca ,,cotizantii” pe functii deja platite ,,gros” de cotizantii ,,CIUMEI GALBENE”. SA VEDETI SCANDAL SI ACUZATII DE ,,HOTIE SI NEPOTISM, CU BANI”. NIMIC NU E ,,GRATIS”. Din aceasta cauza se cearta acum ca ,,tiganii la usa cortului” (,,cortul” nu are ,,usa”, dar nu conteaza, asa este ,,vorba).

Intr-un serial/documentar care prezenta ,,cultura coruptiei” in sistemul ,,democratic” american, MORGAN FREEMAN, celebrul actor (cred ca majoritatea cititorilor au vizionat filmul ,,JAF CU STIL”, difuzat recent), ii ia un interviu unui ,,celebru” lobbyst – JACK ABRAMOFF, din WASHINGTON DC, care, prin 2006, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru ,,activitatile” de influentare a congresmenilor americani (in 2008 a mai ,,luat” 6 ani pentru ca i-a inselat pe nativii indieni americani), a declarat, din experienta si fara jena ca, din 535 de congresmeni americani, doar 12 (doisprezece) sunt care nu au luat MITA. La intrebarea lui FREEMAN, privind ,,rezistenta” alesului de a nu fi corupt, ABRAMOFF raspunde ca ,,durata” este de la cateva zile, la cateva luni: – ,,…toti sunt lacomi si au nevoie de bani, inclusiv pentru a fi realesi…”. Ca sa inchei subiectul, trebuie sa remarc ca am avut ,,profesori” buni de la ,,intaia democratie a lumii”, iar acum ne spun ca ,,suntem corupti” (mai ales de la ultimul ambasador care ,,ne preda” lectiile ,,democratiei”). ,,CURAT MURDAR , COANE FANICA”!

FRICA/GROAZA ,,GUNOIULUI POLITIC” DE A FI SUB ,,COMANDA” UNUI PRIM-MINISTRU MILITAR

Cum a aparut in spatiul public ideea ca prim-ministru sa fie un fost militar, lucru care este ,,testat” acum, au inceput tanguielile de la ,,stanga la dreapta si de sus in jos”. ,,GUNOAIELE POLITICE”, indiferent de culoare, au inceput sa ,,planga si sa scheaune” ca TARA, care pana acum au furat-o cum au vrut ,,..,nu are nevoie de un militar, ci de ,,EI”… ca este ,,democratie”, nu vor ,,dictatura” etc. Din toate ,,tanguielile” din ultimul timp, pe aceasta tema, rezulta ca, viitorul TARII, cu actuala ,,clasa politica”, va fi ca si pana acum, nu se va schimba nimic. Daca sunteti atenti, nimeni nu mai vrea ,,portofolii” ca ,,educatia” sau ,,sanatatea”, domenii sensibile de care ,,se lovesc” toti romanii. Dupa ce in campania electorala au spus ca vor face si drege in cele doua domenii, acum ,,mucles”, nu mai ,,caraie” nici unul. Pana la urma, ,,golania politica” se va intelege ,,la ciolan”, va fi un fel de CDR (guvernarea taranista din 1996-2000, cand PETROV a inceput distrugera TARII, iar fostul prim-ministru RADU VASILE (Dumnezeu sa-l odihneasca) a plecat cu ficusul (la propriu) din palatul VICTORIA. Pe urma a scris o carte in care ne-a explicat ,,nimicul pe care nu l-a facut. TRIST MOMENT, SI DEGRADANT.

Dupa cum am mai scris, daca CATU ajunge ,,PRIM…”, printre primele masuri pe care le va lua, va fi si aceea de ,,privatizare” a sistemului public medical. SLOGANUL VA FI CA O VOM DUCE MAI BINE. AMINTITI-VA DE PRIVATIZARILE CU ,,PARTENERII STRATEGICI”. Daca pana acum am dus-o prost in acest domeniu, de aici inainte va fi ,,de groaza” pentru ,,populime” si pentru cei saraci. O alta ,,masura” va fi aceea de ,,predare” a ceea ce a mai ramas din TARA, catre ,,capitalul strain”, globalist, reprezentat de BANCI. VOM MURI CU ZILE.

Nu vom avea alegeri anticipate, pe care nu le vor dori ,,ciumatii”, pentru ca au inceput sa-i ia cu ,,frig”, uitandu-se catre noii veniti care formeaza AUR, si care promit ca ii vor ,,matura”. Dupa inevitabila ,,circoteca” se vor ,,intelege, in hotie”. NOII VENITI” AU ALT DISCURS PUBLIC, CARE ,,PRINDE” LA UN POPOR SATUL DE HOTI SI NESIMTITI. De aici, trebuie sa intelegem si ,,ofensiva” unei parti a ,,gunoaielor” din mass-media, formate din slugile care scriu la ,,comanda” si care incearca ,,desfiintarea” acestora. Argumentele folosite sunt ,,rasuflate”, seamana cu cele folosite, dupa anul 1937 ( 15,58%, la alegerile ,,carliste”), de catre regalisti si, dupa 1948, de comunisti. L-au bagat ,,in schema” si pe omniprezentul CTP. ,,Efectul-IOHANIS” (al acestor atacuri) va avea drept consecinta ,,cresterea” AUR, dupa acelasi principiu, ,,invers”, al implicarii Presedintelui in trecuta campanie electorala. DE CE TI-E FRICA NU SCAPI. Ascensiunea acestui grup politic i-a surprins pe toti, mai ales ca ,,le-a aratat pisica”. IN PARLAMENT O SA FIE ,,DISTRACTIE”.

FINAL

Dorinta ,,LOCATARULUI” de la COTROCENI, materializata in iesirile publice zilnice (amintiti-va de ,,ultimele zile” ale lui PETROV), prin incalcarea, fara jena, a CONSTITUTIEI, si transformarea lui in ,,agent electoral”, a fost contraproductiva, scorul electoral obtinut de PNL fiind unul slab. Toata aceasta dorinta de a organiza alegeri in plina pandemie, a fost o prostie politica, alaturi de inchiderea pietelor pentru ,,populimea” care a reactionat in consecinta. Cei care l-au ,,consiliat” (m-as mira daca au ,,liceul” lui VADIM) ar trebui sa-si caute de lucru. Aceasta ,,prostie” se ,,vede” acum cu circul consultarilor si desemnarea lui CATU. ,,CIUMA ROSIE” a ,,castigat”, GALBENII” s-au ingalbenit, la propriu, iar ,,BRUNILOR- denumire data de ,,nume”, multe ,,suna ” bavarez” li s-a gripat ,,motorul”. HOTII TOT HOTI. Singurii castigatori sunt ,,noii veniti” – AUR, care se vor impune in viitor. PE ,,CIUME”, IN ACEST MIJLOC DE DECEMBRIE NEASTEPTAT DE CALDUROS, LE-A APUCAT ,,FRIGUL”.

CONCLUZII

1 – organizarea alegerilor in ,,pandemie”, precum si transformarea PRESEDINTELUI in agent electoral, a fost O MARE PROSTIE. Se vede in rezultate: – ce s-a dorit, si ce a iesit…?!

2 – castigator al ,,evenimentului” electoral este AUR, care incepe sa dea ,,dureri de capgunoiului politic existent.

3 – daca vor avea loc ,,anticipate” (putin probabil, frica este mare), procentele PNL-ului vor fi sub nivelul actual al USR-ului, care va lua ,,calea” PMP-ului. Probabil, va scadea si PSD-ul la nivelul actual al PNL-ului. ,,PERICOLUL” VA FI AUR, care se va ,,rostogoli” ca un bulgare de zapada. ESTE ,,MIC” SI VA FI ,,MARE”. VOM VEDEA. NU TREBUIE CONFUNDAT CU FOSTUL PRM.

4 – printre lucrurile, sa le numesc pozitive, in afara AUR, sunt ,,disparitia” lui PETROV (alaturi de EBA) si a PMP-ului, precum si ,,ingroparea” lui PONTA si a lui TARICEANU. Unul ,,crescut” de SIE, iar celalalt de AVO.

5 – dupa cum merg ,,negocierile”, exista o mare probabilitate ca actualul interimar in functia de ,,PRIM” sa devina ,,definitiv”. Va fi votat si de ,,rosii”. SA AUZITI ,,JELANIE”.

Sa auzim numai de bine!

P.C.

Nu uitati, ceea ce cititi este un pamflet, iar coincidentele cu realitatea trecuta sau imediata, sunt pur intamplatoare. Daca cineva (persoana fizica/juridica etc.) s-a simtit jignit/a, imi cer scuze anticipat.

Multumesc cititorilor! Tuturor va doresc multa sanatate! Imi cer scuze pentru eventualele greseli de redactare.

Sa va fie de folos!

Lasă un răspuns