STATUL PUTRED- partea a IV-a

SA NU UITAM:

Suntem in luna august si ma simt dator sa aduc un umil omagiu bunicului meu si altor romani, foarte multi tarani, muncitori si intelectuali, saraci sau din clasa mijlocie, care si-au dat viata, in cea de-a doua conflagratie mondiala atat in est, cat si in vest, ,,PENTRU PATRIE SI REGE”, cum le place sa predice slugilor proaste trecute si actuale. Acum, cand au trecut 75 de ani de la proclamatia Regelui la radio, care anunta armistitiul, incetarea colaborarii cu Puterile Axei, inceperea tratativelor cu Aliatii si colaborarea cu URSS, ne dam seama ca POPORUL ROMAN nu a castigat nimic din jerfa de sange pe care a dat-o, ci a fost TRADAT, ca si acum.

,,STATUL PUTRED” are radacini adanci si urmasi pe masura. Puterea politica de atunci – ca erau taranisti, liberali, social-democrati sau coloana a cincea sovietica, numita comunisti – in frunte cu MAJESTATEA SA si camarila de care era inconjurat, si-a batut joc, in mod grotesc, la propriu, de mortii, ranitii si prizonierii romani – intre care nu se gasea niciun copil sau o ruda de-a lor – vanzandu-ne ,,la pachet” rusilor. Ei, dupa razboi, s-au descurcat, fugind in vest (vorba romanului ,,si-au pus palma in…dos”), de unde nu mai puteau de mila POPORULUI, pe care l-au lasat ciumei rosii. Dupa 1989, acesti sacali si urmasii lor, au aparut din nou, venind la furat, cu noi asa-zisi printi si regine, de proasta calitate, care, nici nu au avut bunul simt sa invete limba poporului, de care ,,ii doare la basca” – nu proletara, ci regeasca. Cred ca unii va amintiti primul interviu dat de fostul rege cand ajunge in tara, pe 25 decembrie 1990, invitat de unul, cu pulover, si urmas al unui cominternist, numit apoi prim-ministru si agent KGB. Atunci, fostul rege spunea ca a venit doar sa-si vada mormintele parintilor si nu doreste sa revendice nimic (interviul este in arhiva TVR, director general fiind Razvan Teodorescu). Dupa 1992 a uitat ca ,,nu vrea nimic” si au inceput revendicarile de castele, mosii, inclusiv drumuri forestiere.

Daca ,,intoarcerea” armelor a reprezentat pentru GERMANIA si Wehrmacht (armata germana) o infrangere mai mare decat cea de la STALINGRAD, pentru ARMATA ROMANA a reprezentat un dezastru. Daca la COTUL DONULUI, in noiembrie – decembrie 1942, ARMATA ROMANA a avut pierderi de: 509 ofiteri, 472 subofiteri, 10262 soldati morti si 1255 ofiteri, 993 subofiteri si 33317 soldati raniti, in urma anuntului regelui si pana in momentul semnarii armistitiului, in 12 septembrie 1944, rusii au DECIMAT ARMATA ROMANA, la propriu. In acest interval, TARA a pierdut: 2628 ofiteri, 2817 subofiteri si 171243 soldati care figureaza – atentie si acum, cand scriu – ca disparuti, capturati, putini fiind declarati prizonieri.

UNDE SUNT ROMANII?

Astazi, cand scriu aceste randuri, STATUL PUTRED, prin reprezentantii lui oficiali, care nu stiu cati prizonieri romani au fost/sunt in fosta URSS/RUSIA; cifrele vehiculate sunt intre 45.000 si 65.000 romani care reprezinta copiii parintilor ramasi acasa, frati, soti, la randul lor tati ai copiilor si nevestelor lasate fara ajutor pentru ca ei sa moara – pentru CE?. La inceputul acestei veri s-a publicat o lista cu prizonierii luati de NKVD, urmand ca pana la sfarsitul anului sa mai fie publicate o lista cu 11.000 de romani, care nu mai sunt. Ce nu au putut rusii decima atunci, au decimat la OARBA DE MURES – 11.000 de militari romani. Daca nu stiati, acest MASACRU a fost asemuit cu KATYN-UL polonez. Si rusii au continuat actiunea de DECIMARE in BUDAPESTA si MUNTII TATRA. Scopul a fost acela de a distruge ,,samanta” acestui popor si a instaura, cat mai usor, dictatura proletariatului. Unde au fost complicii rusilor? La ,,scuteala” in palatele proprii si dupa 1945, care in Elvetia, care la Paris sau Londra. Poporul a ramas, el unde sa fuga? Asta este istoria adevarata, nu ceea ce vedeti ,,pe sticla”. Pe ,,sticla” vedeti niste hoti si tradatori, care nu au nicio legatura cu noi. A fost tras la raspundere cineva pentru acest dezastru? Nu. Din contra, acum ne aduc democratia lor si fura ce mai este de furat din tara. Cam cu aceste aspecte am vrut sa incep. ,,SA NU UITI DARIE…”, cum scria Z. Stancu in ,,DESCULT”. Daca urmariti HISTORY CHANNEL o sa constatati ca exista un singur film dedicat ROMANIEI, din al doilea razboi mondial, si acestuia ii este dat ,,cu dedicatie” fostului rege MIHAI. Sa vedeti acolo ipocrizie. El a ,,salvat” tara – de fapt, el a adus ciuma rosie.

CAT AM PIERDUT, MATERIAL:

Pe de alta parte, din acest razboi, ROMANIA s-a ales doar cu mari pagube materiale, dupa cele umane, de neinlocuit. Astfel, GERMANIA ar trebui sa returneze contravaloarea a 46 vagoane aur. Cand un cetatean roman informat, a ridicat aceasta problema, in regimul iliescian si al marinarului, a fost trimis la ,,plimbare”, inclusiv de informatorul securitatii aflat la carma BNR, care cred ca il va depasi pe STEFAN CEL MARE SI SFANT, ca durata a ,,mandatului”. RUSII, prin conventia de armistitiu, semnata la MOSCOVA, au cerut 300 milioane $, platibili in sase ani in produse – si am platit, de cinci ori mai mult (celebrele ,,cote”). Nu trebuie uitat jaful la care s-au dedat trupele sovietice in tara, in dauna particularilor, la acestea adaugand, nu in ultimul rand omorurile, violurile si bataile suferite de populatia civila. Nu stiu de ce pana acum nimeni nu a cercetat arhivele, sa faca public aceste orori ale ,,eliberatorului” sovietic. Alte tari, care au ,,barbati de stat”, printre care GRECIA si recent POLONIA, nemaivorbind de STATUL EVREU, au cerut GERMANIEI despagubiri pentru pagubele suferite in razboi. Chiar trebuie sa avem capul plecat? Sau asa numita ,,elita” locala este formata doar din slugi, executante a unor interese straine STATULUI ROMAN?

Pentru documentarea celor de mai sus, invit cititorul sa consulte arhiva Sectiei a 2-a informatii din MARELE STAT MAJOR – dosarele 1554, 1555, 1556 si urmatoarele. Asupra acestui subiect voi reveni. Sunt curios daca, cu prilejul zilei de 23 august, cineva, public va aminti de acesti eroi, vanduti rusilor de puterea regeasca.

Imi cer scuze daca vi se pare introducerea in ,,subiectul” nostru prea lunga, dar este un prilej de a spune adevaruri care se vor ascunse.

ROLUL SINDICATELOR IN DEMOCRATIA ,,ORIGINALA”:

La existenta ,,STATULUI PUTRED” un rol, deloc de neglijat, l-a avut ,,cureaua de transmisie” a comunismului, si anume: SINDICATUL. Nu a trecut mult de la ingroparea mortilor, in urma loviturii de stat din decembrie 1989, ca ,,renasc” din cenusa comunista ,,noile” sindicate, acum cu sigla democratica, avand in frunte indivizi alunecosi, ,,tari in gura”, fosti acoperiti ai securitatii si/sau fosti informatori. Puterea instalata de noul regim iliescian avea nevoie de ,,cureaua de transmisie” pentru a pune ,,capastru” muncitorimii, care trebuia ,,indrumata” sa accepte noua putere, fara proteste si miscari de strada care puteau sa ,,strice” noile aranjamente si sa rastoarne scaunele noilor stapani.

Pentru ,,serviciile prestate”, capii sindicali trec si ei ,,la furat”, cu ,,voie de la stapanire”. Isi impart fostul patrimoniu al UGSR ( Uniunea Generala a Sindicatelor din Romania) in numele celor 7,5 milioane de sindicalisti, fosti ai economiei socialiste. Acest patrimoniu, urias – format din statiuni turistice balneoclimaterice, hoteluri, vile, conturi bancare (4.7 milioane lei si 2,7 milioane dolari) evaluate, atunci, la o valoare de 10 miliarde dolari (unii sustin ca suma este mica) – ajunge ,,in mana” unor ,,neica nimeni”, care, pentru a-l pastra, se transforma in lacheii noilor stapani si a celor care vor veni. Acum, la 29 de ani, se vehiculeaza ,,spagi” de 50 milioane euro pentru a se pune mana pe bucati din acest patrimoniu. De ce credeti ca statiunile romanesti arata ca dupa razboi? Se asteapta ,,spaga” pentru vechii sindicalisti si noii stapani.

Unii lideri sunt in ,,scaune” din 1990 – acestora li se adauga, in special, cei din politie, extrem de vocali in a-si apara membrii, din care multi nu fac cinste meseriei. Cand sunt intrebati de ce domeniile in care au sindicalisti (sanatate, invatamant, vami, politie, functionari publici etc.) nu functioneaza si sunt corupte (se ia mita, se da spaga etc.), nici unul nu isi asuma nici o raspundere si nimeni nu ii ia la intrebari. In guvernarea 2000-2004, unul dintre lideri, camionagiu de meserie, cu o mustata bogata, ajunge ministrul transporturilor. Functia primita reprezinta ,,spaga” serviciilor aduse stapanului, prin dirijarea voturilor sindicalistilor a carui ,,lider” era. Mai tarziu, ajunge la puscarie, dar nimeni nu i-a confiscat averea detinuta in GERMANIA.

Unul singur a avut ,,un deranj” dat de venirea la butoane, in 2004, a noului stapan si care i-a chemat ,,la ordine”, el avand proasta inspiratie sa ,,miste in front”. Ca ceilalti sa inteleaga cine este jupanul, nefericitului (care, cred ca ,,pastorea” sanatatea) i s-a trimis la usa DNA-ul, politia si ,,formatori de opinie”, sfarsind pentru cativa ani la Rahova. Puterea acestui exemplu s-a vazut, in 2010, cand s-au taiat salariile sindicalistilor cu 25% si nimeni nu a miscat ,,in front”. Pentru a-i umili si mai mult, jupanul i-a trimis sa sustina masurile luate de noul ,,clar-vazator” la posturile TV. Cei care s-au facut ,,pres” si mai umili s-au dovedit a fi: unul cu barba, urmat de cel cu chelie, amandoi vechi activisti. Nu cred ca la acest subiect se mai poate adauga ceva – pe aceste slugi le vedeti zilnic, baleind intre putere si opozitie, vorbind ,,vorbe” in mass-media. Sa fim atenti la viitoarele alegeri – sa vedeti ce vocali sunt si cum inclina catre viitoul stapan.

APOGEUL STATULUI PUTRED

Daca prima parte a guvernarii marinarului s-a incadrat in cea a predecesorului, in afara unei retorici agresive si fara urmari notabile, cu o parte a ministrilor condamnati, mai tarziu, pentru coruptie, noul mandat – obtiut cu arbitri si cu un vestit ambasador la PARIS, demn urmas al fanarului turcesc – aduce schimbari notabile in guvernarea si administratia centrala si locala. Aceste schimbari aduc apogeul STATULUI PUTRED. Se numesc in functii oameni cu o pregatire si o moralitate dubioasa, la fel intamplandu-se si cu persoanele alese in parlament, apartinand partidului prezidential. Se incepe cu serviciile in care incet, incet sunt numiti oameni ,,de paie” care ii inlocuiesc pe sefii vechi, nici ei de o conditie mai buna. Acesti ,,sefi” numesc, dupa chipul si asemanarea lor, subordonati, ajungandu-se ca in proportie covarsitoare functiile de ,,sef” sa fie ocupate de oameni de slaba calitate, iar intr-un anumit serviciu, de-a dreptul prosti (trebuia sa scriu cu litera mare). Dar asupra acestui subiect voi reveni, pentru ca ar fi pacat sa nu stiti cine ne-a pastorit si inca ne pastoreste, de cel putin zece ani.

Aceasta guvernare, prin posturile atribuite ,,Uniunii culturale” a dus apogeul disolutiei administrative, de limba romana, in judetele unde etnia lalelei este semnificativa. ,,Primul barbat” in STATUL PUTRED nu scapa nicio ocazie de a se intalni pe la scolile de vara cu prim-ministrul vecin, cu nume de presedinte liberal, unde nu vorbeste, ci mai mult ,,behaie” precum ii este obiceiul. In acest timp, fostul ambasador la PARIS (va mai amintiti, cel cu voturile) vine cu o noua viziune de a ,,reinventa” relatiile cu RUSIA. Aceste miscari se fac stiindu-se ca serviciile de informatii ale vecinilor au ca obiectiv strategic dezmembrarea tarii – unul vrea TRANSILVANIA, iar celalalt, o zona tampon, in stilul lui STALIN, ca alianta, condusa de SUA-NATO, sa nu se apropie de ,,spatiul vital” al ursului rasaritean. Acest obiectiv strategic a dus la declansarea ,,RAZBOIULUI ASIMETRIC”, ale carui baze au fost puse in mandatul ultim iliescian, cu al lui prim-ministru ,,cu pistol”, care a semnat aderarea la alianta nord-atlantica in martie 2004. Incurcate mai sunt caile Domnului.

RAZBOI ASIMETRIC

La inceputul anului 2007, ROMANIA a devenit stat membru al UNIUNII EUROPENE, dupa negocierile incepute in regimul agentului KGB/SVR la Cotroceni, in anul 2000, si incheiate, tot in regimul lui, in 2004. Se pune intrebarea: de ce ne-au vrut rusii in cele doua organizatii? Pentru ca raspunsul la cealalta intrebare este clar: UE ne-a vrut ca piata de desfacere si colonie, fara economie.

Dorinta ,,nomenclaturii europene si vestice” a fost aceea de a pune mana pe banii si bogatiile tarii in propriul folos. Acest lucru s-a vazut clar din perioada negocierii dosarelor de aderare, conditiile impuse noua fiind, practic, umilitoare, sub toate aspectele, dar cu precadere la capitolul agricultura, energie, bancar si mediu. Daca polonezii au negociat la sange, inclusiv in noaptea care a precedat semnarea acordului de aderare, care la un moment dat era pus sub semnul intrebarii (de catre polonezi), noi am depasit planul, practic, nenegociind nimic – noua totul ne-a fost impus. Opiniei publice nationale i s-au prezentat drept succese, sume chiar foarte mari de bani, pe care trebuia sa le primeasca ROMANIA, in perioada de inceput a aderarii, mai mari decat POLONIA, dar acest lucru a fost ,,praf in ochi” pentru ca nu am luat nici 10% din suma. Cei care au negociat, din partea COMISIEI EUROPENE, au stiut acest lucru de la inceput. Nu am reusit sa inteleg care a fost ,,rolul” interpretat de negociatorul sef roman, decent profesor universitar, cel putin pana atunci, cu experienta diplomatica in relatii externe. Dar un semn de intrebare asupra lui reprezinta faptul ca, dupa ce a fost desemnat de regimul kaghebist, a fost pastrat de marinarul ,,crescut” de GRU la ANVERS.

In rest sunt numai vorbe, noi ajungand, conform planului, colonie. Daca cei care conteaza in UE si-au atins obictivele, cred ca putem spune acelasi lucru despre statele vecine si ,,foste prietene” care au facut ca ROMANIA sa fie practic neguvernabila, actiunile razboiului asimetric ducand la apogeul STATULUI PUTRED. Urmatoarele actiuni vor viza cu siguranta, ,,defectiuni” in actiunile tarii, in special in NATO, apoi in UE. Este practic, un joc de pocher, in care, URSUL ESTIC, va scoate asul din maneca. Adevarul este ca URSUL joaca bine, stie sahul pe care vesticii l-au uitat. Inca de pe vremea lui PETRU I si EKATERINA A-II-A, viitorul RUSIEI a fost gandit pe termen lung, pe sute de ani, acesta pregatindu-se metodic pentru atingerea obictivelor politice externe. Acelasi lucru il face si CHINA, iar mai recent si IRANUL si COREEA DE NORD. Vom trai, care vom apuca, si vom vedea.

SCHIMBAREA SLUGILOR

Din actiunile de pana acum, se pare ca SUA constientizeaza miza partidei numita ROMANIA, aplicand modelul turcesc privind comanda armatei si a serviciilor secrete. Acest model a fost inteles de ERDOGAN (care se viseaza un nou sultan) si, constient de acest lucru, dupa lovitura de stat, a destructurat constructia facuta de americani, cu bani multi. Cei care au condus lovitura esuata de stat – din armata, servicii, politie, justitie – acum sunt in puscarie, ca de alfel si functionarii statului ,,capacitati” de miscarea liderului religios FETHULLAH GULEN.

Acelasi ,,model”, destinat societatii, numite civile, s-a aplicat, pana acum cu succes si la noi. Noii functionari, alesi cu atentie, sa nu aiba ,,coloana vertebrala”, au primit functii de autoritate in stat – de la ministri, prim-ministri, sefii de la servicii, pana la politie si justitie, mass-media, cultura – beneficiind de burse si cursuri platite cu bani grei, prin intermediul fundatiilor si asociatiilor finantate de GEORGE SOROS, cu totul intamplator etnic maghiar. Acesta este urmas al evreilor din UNGARIA unui amiral, fara flota (din fostul imperiu AUSTRO-UNGAR), numit HORTHY MIKLOS, care i-a exterminat inaintasii, in lagarele de concentrare naziste. Cu totul intamplator, pe unele monumente ridicate in ARDEAL, in memoria evreilor deportati de hortisti, dupa DIKTATUL DE LA VIENA, sub comanda nazista si morti, in marea lor majoritate, in lagare de exterminare – mai ales la AUSCHWITZ-BIRKENAU (OSWIECIM, in poloneza) – nu scrie, pentru generatiile viitoare si tineri, cine a facut acest lucru. Aceasta omisiune nu cred ca este nevinovata, dorindu-se, cred, ca tinerii sa subinteleaga, prin omisiunea numelui calaului, ca acesta ar fi roman. Nu stiu care este pozitia organizatiilor evreiesti asupra acestei regretabile omisiuni. Poate vom afla in viitor.

Invatand ,,lectia turca” – unde castigator pe termen lung, este RUSIA – la noi, SUA, intr-un interval scurt de timp, a trecut in rezerva/licentiati generalii din armata, considerati nesiguri din punctul lor de vedere. Toti au fost pusi ,,pe liber” in afara de unul, care a avut o ruda in guvernul Roman, pe care l-a facut si ,,general”, si de care armata nu mai scapa. Cred ca aliatul nostru l-a infiat, cu toate ca i s-a adus la cunostinta ca individul, precum si ruda lui au fost capacitati de vecini. Pana la urma e treaba lor. La fel au fost considerati nesiguri si functionarii cu grade sau nu, din servicii, in special. Nu stiu daca in acest mod ,,licuriciul cel mare” reuseste sa controleze statul. Eu cred ca nu – rusii s-au pregatit pentru aceasta ,,miscare”, recrutand tineri, ca agenti, care au fost preluati ca si ,,curati” de americani, care nu au inteles ca nu banii fac totul si, mai ales, nu asigura loialitatea. Ar trebui sa invete sah de la inaintasi, precum ROBERT FISCHER. Daca ne uitam pe ,,scena”, numai la UE sunt proaspeti ajunsi, cel putin, trei indivizi (daca cititi episoadele trecute, va veti da seama care), despre care sunt indicii temeinice ca sunt capacitati de rusi. Ei inlocuiesc, cel putin o domnisoara, cam trecuta, care era si comisar european (aceasta denumire este tot sovietica), si in relatii extrem de apropiate cu un demnitar din SUA, de culoare, din epoca BUSH. Sa le fie de bine!

Initial s-a dorit ca RUSIA sa devina un inamic al TURCIEI. Incidentul doborarii avionului rus, care actiona la granita TURCO-SIRIANA (printre alte actiuni destinate acestui scop) executat de cei instruiti in afara, s-a vrut sa duca la atingerea acestui obiectiv. Dar, daca initial s-a crezut ca s-a reusit, ulterior, avand agenti buni, rusii au inteles jocul si s-au repliat. Tot rusii, prin GRU, au asigurat informatiile pentru liderul turc, pentru a schimba locatia, pentru a evita asasinatul, pregatit de pucisti, printr-un comando destinat acestui scop, care, intamplator a beneficiat de ,,asistenta” externa. ERDOGAN a capacitat vechii lideri militari turci pregatiti in tara, pe care americanii ii vroiau schimbati, pentru a prelua conducererea armatei si a statului si a inabusi puciul militar, pregatit in afara tarii. Ce a urmat stiti din mass-media si inca nu s-a terminat cu ,,vanatoarea de vrajitoare”, a celor considerati tradatori ai STATULUI TURC.

CONCLUZII

Cred ca dupa lecturarea acestui articol, cu numarul patru, din seria dedicata STATULUI PUTRED, cititorul ar trebui sa retina, in principal, urmatoarele:

  1. in cel de-al doilea razboi mondial ROMANIA a avut pierderi uriase, umane si materiale, iar conducerea statului, in frunte cu Regele, a TRADAT tara si ne-a vandut, constient, la RUSI. Ei au stiut de ceea ce s-a stabilit la IALTA, privind impartirea EUROPEI postbelice.
  2. rolul SINDICATULUI in STATUL PUTRED
  3. desfasurarea razoiului asimetric in ROMANIA – cine il duce, obiective; numirea slugilor proaste, fidele puterii, in functii publice.
  4. schimbarea slugilor si riscurile schimbarii pentru ,,noul stapan”.

Nu uitati, ceea ce cititi este un pamflet, o fictiune, iar coincidentele cu realitatea trecuta si imediata sunt pur intamplatoare. Daca cineva s-a simtit jignit, imi cer scuze anticipat!

Sa auzim numai de bine!

P.C.

Multumesc celor, nu putini, care citesc, din care unii si comenteaza asupra subiectului tratat. Nu fac publice comentariile, pentru ca sunt foarte dure la adresa celor care conduc STATUL ROMAN. Vreau sa ma mentin in afara politicii actuale, care nu reprezinta nimic din asteptarile romanilor. Eu vreau sa prezint realitatea STATULUI PUTRED, iar cititorul sa gandeasca asupra caii de urmat.

VA URMA!

Lasă un răspuns