STATUL PUTRED – partea a XXIX-a

,,FERESTRELE SPARTE” ALE ROMANIEI

COLAPSUL – ,,SERVICIUL DE SANATATE PUBLICA” – O CONSECINTA A ,,GUNOIULUI POLITIC” CARE A GENERAT ,,STATUL PUTRED” ROMAN

La solicitarea cititorilor acestui blog, voi intrerupe seria dedicata SERVICIULUI DE SPIONAJ MILITAR – DIA (pe care o voi relua) pentru a incerca, in masura posibilitatilor, sa fac o ,,radiografie” a ,,timpului” pe care il traim, consecinta directa a ,,STATULUI PUTRED” ROMAN pe care am incercat sa-l evidentiez pana acum. Cum voi reusi, vom ,,vedea” impreuna.

SA NE ADUCEM AMINTE

Pe parcursul acestui serial, in 06 octombrie 2019 (partea a X-a), am publicat un articol, care s-a vrut un ,,RMN” al ,,SERVICIULUI” MEDICAL ROMANESC, de dupa 1990. Pentru a intelege, am apelat la definitia data de OMS ( ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATI) :- ,, Un sistem de sanatate cuprinde toate organizatiile, oamenii si actiunile care au drept, ca prim tel – MENTINEREA, RESTABILIREA SI PROMOVAREA SANATATII”. De asemenea, tot OMS, defineste furnizorii de servicii medicale ca ,,… institutii sau persoane care ofera servicii de asistenta medicala”.

PUTINA PSIHOLOGIE A POPORUL ROMAN PE CARE ,,SERVICIUL MEDICAL” PUBLIC AR TREBUI ,,SA-L SERVEASCA

Dintr-un amplu studiu, pe 12.000 de romani, privind ,,EFECTUL FLYNN” (EF – indicator al evolutiei scorului de inteligenta – IQ-ului – unei populatii), a doi reputati profesori: – DRAGOS ILIESCU – din DEPARTAMENTUL DE PSIHOLOGIE AL UNIVERSITATII BUCURESTI si GEORGE GUNNESCH-LUCA – din FRIEDRICH-ALEXANDER UNIVERSITY NURNBERG-GERMANIA, a rezultat ca NOI, ROMANII, EDUCATIONAL, ACUM ,,..SUNTEM CA DUPA RAZBOI. REVOLUTIA SI TOATE REFORMELE DE DUPA 1990, AU FOST SIMILARE UNUI RAZBOI”, ducand la scaderea acestui IQ, al carui maxim a fost in perioada ,,decreteilor – 1967- 1977” si a continuat ascendent pana in 1989. Efectul ,,democratiei originale” impotriva propriului popor, dus de ,,GUNOIUL POLITIC” postdecembrist, il vedem acum, in ,,ERA COVID-19”.

INCEPUTUL SFARSITULUI

Pornind de la aceste ,,definitii”, a concluziilor studiul ,,EF” si a ,,spuselor” actualului rector al UBB – profesor DANIEL DAVID – in ,,PSIHOLOGIA POPORULUI ROMAN” potrivit caruia ROMANII ,,…au o incredere scazuta in oameni, care duce la lipsa de cooperare la actiuni colective in beneficiul comun, tendinte de distorsionare a realitatii prin exagerare atat a pozitivului (prin emotionalitate exagerata), cat si a negativului, prin scepticism sau cinism.” Doresc sa actualizez vechiul articol la ,,noua” realitate, in care ,,SERVICIUL MEDICAL” este ,,in linia intai” in combaterea unei pandemii provocate de un coronavirus, despre care nu se stiu multe. La o prima evaluare, nimic din ce am scris despre ,,SERVICIUL MEDICAL” nu s-a modificat in sens pozitiv, ci din contra, groapa sapata de ,,gunoiul politic”, pentru a ,,ingropa” acest ,,SERVICIU”, a devenit si mai adanca. In contradictie cu ,,SERVICIUL MEDICAL CIVIL”, singurul care a confirmat buna gestionare si reputatie, cu toate ca s-a bucurat ,,de aceeasi atentie” din partea ,,GUNOIULUI POLITIC”, ca si cel ,,CIVIL”, este ,,SERVICIUL MEDICAL MILITAR”, care a supravietuit datorita unor medici militari profesionisti, din ARMATA ROMANA. In aceste zile, cu toate ca inainte de ,,criza” erau injurati( de cei nascuti jigniti si manipulati, in actiunea activa INTERKIT) si marginalizati ca INSTITUTIE MILITARA, acum, ,,injuratii” sunt ,,chemati” sa ,,resusciteze” ,,SERVICIUL MEDICAL CIVIL”, profund corupt si dezorganizat datorita aceluiasi ,,GUNOI”, dar si al unor medici care si-au tradat menirea (pentru ,,30 de arginti” – ca tot suntem in SAPTAMANA LUMINATA).

,,GROPARII” SANATATII PUBLICE ROMANESTI

,,SERVICIUL ROMANESC DE SANATATE” actual, reconfirma ,,aprecierea” UE, din 2017, care il cataloga ca ,,cel mai slab din EUROPA”. In articolul precedent, scoteam in evidenta ,,spusele” lui MARC LACONDE, fost ministru canadian al sanatatii in 1974, care identifica patru categorii de factori cu impact in starea de sanatate a unui popor, ultimul fiind ,,SERVICIUL PUBLIC DE SERVICII MEDICALE”. Analiza acestui ,,SERVICIU”, in ROMANIA, a aratat ca functionalitatea a fost acceptabila pana in 1999. De atunci, incepe ,,ingroparea” lui prin Programele PSAL- 1 si PSAL-2, ,,la ordinul” FMI si BM (BANCA MONDIALA), si puse ,,in opera” de ,,slugile proaste” din fanariot-o-tigania politicii dambovitene, din care se disting, in special, doi indivizi ajutati/,,aparati” juridic de un al treilea (vezi HG.374/1999, din M.O nr. 219/18.05.1999). Toti acestia ,,zburda” in spatiul public, in loc sa mediteze la ,, brutarie”. Unul, fost ,,turnator” cu numele de cod ,,MANOLE”, fost/actual/viitor guvernator BNR, iar celalalt un ,,TURNATOR DEVENIT SOBOLAN”, cu numele de cod ,,PETROV”, fost presendinte al TARII in doua mandate, si vesnic ,,capo di tutti capi”, de ,,adunatura” numita ,,partid”.

Ultimul, dar nu cel din urma, cu o ,,istorie” interesanta, cu multe date ,,sterse” din spatiul public, este un fost ministru al justitiei, in guvernarea taranisto-liberala si fost presedinte al unei ,,adunaturi” politice, zise ,,istorice”. ,,POLITRUC” in justitie, inainte de 1989, suspectat de legatura cu KGB (conform UM 0110 – coleg cu VIRGIL MAGUREANU, dar ,,mai marunt”) si ,,turnator” la ,,SECU”, de unde si ascesiunea profesionala inainte, dar mai ales dupa 1990. ,,Dosarul” si ,,Mapa Profesionala” a individului au ,,disparut” misterios dupa 1990, lucru de care ,,PETROV” nu este strain. Este implicat cu acelasi ,,PETROV”, ,,tiitoarea” lui si cu ,,codosul/pestele” acesteia, in ,,pradarea” ALRO SLATINA, ,,vandut” oamenilor lui PUTIN (dosarul s-a clasat).

Individul, acum cu ,,casa de avocatura”, cu altii asemeni lui, in 1999, la ,,ordinul” stapanului estic, fara sa respecte nici o lege, ci din contra, incalcandu-le pe toate, in aceasta speta, ,,albeste” dosarul ,,SOBOLANULUI”, cetatean sovietic – PACEPA, numindu-l ,,patriot… si ca s-a facut dreptate”. De la el putere (si, probabil, de la ,,mamicuta lui”) ii ,,DA SI PENSIE”, PLATITA SI ACUM din fondurile casei de pensii SIE.

Nu a facut acest lucru singur, ci la ,,sugestia” celui care ,,patrona” SIE, in guvernarea, de trista amintire, taranisto-liberala. Cred ca SIE ,,daca are sange in instalatie”, ar tebui sa-l puna pe individ sa deconteze pensia, din ,,banutii” lui. In acest caz iese in evidenta si un alt aspect si anume ca, contribuabilul american, nu plateste ,,SOBOLANII” straini. Situatia este similara si in cazul lui RACEANU, un alt ,,SOBOLAN”. Nici acesta nu este ,,sef de pat” la JILAVA. Romanii ar trebui sa nu uite. Mai bine si mai tarziu, decat niciodata.

DEZASTRUL ECONOMIEI NATIONALE CU REPERCURSIUNI ASUPRA SERVICIULUI DE SANATATE PUBLIC.

,,Actiunile” celor de mai sus, le ,,simtim” acut acum, de cand suntem ,,bantuiti ” de ,,COVID-19”, cand ,,vedem”, precum ,,orbul din BETSAIDA”, ca: – ,, ...industria romaneasca este admirabila, este sublima, putem zice, dar lipseste cu desavarsire…” (,,O SCRISOARE PIERDUTA” – I.L.CARAGIALE , prin ,,nemuritorul” NAE CATAVENCU). In anul de gratie 2020, dupa conducerea TARII, timp de 30 de ani, de catre ,,GUNOAIELE POLITICE”, tot ,,ele” se mira, la TV, ca ,,economia”, practic, nu mai exista, ca nu se mai pot fabrica banale masti medicinale, costume de protectie, manusi, ventilatoare mecanice, pentru sectiile ATI, iar sa producem din nou banalul ,,PARACETAMOL”, ne trebuie timp. La aproape 60 de zile de cand ne ,,bantuie” coronavirusul, declaratiile reprezentantilor guvernamentali, seamana cu cele ale fostilor secretari de organizatii de baza PCR, care ne spuneau ca ,, vom face…” fara sa ne precizeze cand va fi ,,bine si fumos”. Actualul prim-ministru si alti ,,guristi de serviciu”, vorbesc de ,,repornirea economiei”. Care ,,ECONOMIE”? Ce vor ei sa ,,repornesca”, nu mai are ,,baterie”, iar ,,cheia” a inghit-o ,,GUNOIUL”. Acum, cand scriu, ,,GUNOIUL” se injura in direct si la ore de varf, de genul ,,BA PE-A MA-TII”. DE… ,,TELECTUALI”, cu doctorat, de la ,,IZMEANA”.

Dupa anul 2000, cand ,,sinucigasul ratat al MATUSII TAMARA” (cu legaturi estice, probabil, ,,mostenite” de la ultimul socru, a carui sotie, era cetatean sovietic, CERNASOV. SRI-ul ar trebui sa-i stie vizitele dese la reprezentante ,,civile” rusesti, din capitala) ajunge prim-ministru, avandu-l ,,ghid” pe un fost prim-ministru, din anii 1990, baiat de ,,SOBOLAN”, cetatean sovietic, cu gradul de colonel in Armata Rosie, agent GRU (cu nume de pistol walter). Acesta primeste ,,sarcina”, conform obiectivelor actiunii active ,,INTERKIT” si ,,decreteaza”, in 1990, ca ,,INDUSTRIA ROMANEASCA ESTE O GRAMADA DE FIER VECHI”. ,,ZICEREA” specimenului, cunoscut ca ,,PETRICA GAT SCURT”, era ,,acompaniata” de articole in mass-media, controlata de agentura rusa (cititorul poate rasfoi ziarele ,,ADEVARUL”, unde era un nucleu de agenti KGB, ,,ROMANIA LIBERA, ,,patronata” de un alt agent KGB, si alte ,,fituici”, inclusiv ale ,,ARDEIULUI UMPLUT”), astfel ,,validand” semnalul de DISTRUGERE a industriei nationale, pe care ,,comunistii” au lasat-o ,,la cheie”. ,,ACTIUNEA” este prezentata opiniei publice ca ,,NORMALA”, iar aceasta ,,normalitate” o ,,simtim” acum, ca de ,,vazut” nu mai avem ce. Nici acest ,,baiat de cominternist” nu este la ,,brutarie”. Pe cale de consecinta, economia romanesca ,,o ia la vale”, accelerat si dispare ,,motorul” care a dezvoltat, perfectionat si sustinut ,,SERVICIUl DE SANATATE PUBLICA”, dupa anul 1960, prin echipamente , medicamente si infrastructura.

CONSECINTELE ,,ZICERII” LUI ,,PETRICA GAT SCURT”

Ironia, daca o putem numi asa (ca sa nu ne apucam sa plangem), este ca in plina pandemie, singura intreprindere de echipamente tehnico- medicale din ROMANIA – I.T.M, devenita AMIRO, care producea si ventilatoarele mecanice pulmonare tip ,,AVA-1”, si-a concediat ultimii 11 angajati. Societatea, considerata STRATEGICA si de ,,prostii” de comunisti, infiintata in 1920, spre finalul pandemiei de gripa spaniola, in 1989, avea 2000 de angajati, iar acum ,,a decedat” din lipsa comenzilor din partea M.S., a carui conducere prefera importul, ca sa-si ,,bage in buzunar” comisionul, proportional cu pretul. Apoi, ,,GUNOAIELE” care se perinda la conducere, indiferent de ,,culoare”, se plang de ,,deficit comercial” si ca trebuie ,,sa taie de la populime”, nu de la ,,EI”. Fata de GERMANIA, care are 30.000 ventilatoare, ROMANIA are 1300, cu toate cele 100 stricate ale lui ORBAN, pe care o sa le repare ,,DOREL”. Specialistii sunt ,,la sparanghel si capsuni”.

Alt exemplu este al unei firme de confectii din BARLAD, cu 600 de muncitoare, care nu au fost trimise in somaj tehnic, pentru a nu-i ,,incarca” bugetul la …cea de la ,,MUNCA”, zisa si ,,VIOLENTA sau IZOLETA”. Firma s-a reprofilat pe producerea de masti, combinezoane, lenjerii de pat etc. Credeti ca a primit comenzi de la STATUL PUTRED? NU. A primit comenzi din GERMANIA, pentru a produce 100.000 masti si costume, dar nu poate, ca nu are ,,AVIZ” de la ,,GUNOAIELE” din M.S. De ce? ,,De comision” pe care il iau ,,baietii” din importul acestor gen de produse. Ancheteaza cineva? NU. Dar ,,VIOLENTA” vrea ,,SOLIDARITATE”.

In 1995 s-a construit, in zona ARAD, o fabrica de seringi si ace (dupa scandalul infestarii cu SIDA a copiilor vaccinati cu aceeasi seringa si ac) ,,SANEVIT, investitie publica, capabila sa produca 200 milioane de seringi si 500 de milioane de ace. Credeti ca a supravietuit? NU. A fost ,,lichidata” rapid de ,,GUNOIUL” care popula M.S., prin scutirea de taxe a importatorilor de asemenea produse si de calitate mai proasta, dar si de cinci ori mai scumpe. Fabrica aradeana a rezistat pana in 2012, dar niciodata nu a produs decat la 30% din capacitate, apoi a ,,decedat”,, virusata” de ,,CORONA-GUNOIUL POLITIC”. Credeti ca s-a ,,anchetat” aceasta ,,afacere”, si cine din MS a lut ,,malaiul”? NU.

Aceeasi soarta a avut-o si singurul Institut producator de vaccinuri din ROMANIA, ,,CANTACUZINO”, infiintat la 01 aprilie 1921, tot dupa pandemia de gripa spaniola, si ,,decedat” in epoca aceluiasi ,,PETROV” si a ,,tiitoarei” lui, care ,,controlau” prin alte slugi, importul de vaccinuri. Si in acest caz, credeti ca s-a autosesizat vreo institutie a justitiei ,,independente? Raspunsul este tot ,,NU”. In ce priveste INSTITUTUL ,,CANTACUZINO” mai exista o speranta, acesta fiind preluat de ARMATA ROMANA care, dupa cum vedeti, incepe sa preia incet, incet, conducerea in spitalele publice si, poate, nu se va opri aici.

In toata aceasta bulibaseala institutionala si balbaiala guvernamentala, apare un caz care confirma ,,putregaiul” din sanatate. ,,Locul actiunii” este tot dambovitean, in SPITALUL UNIVERSITAR BUCURESTI, considerat ,,elita spitalelor”, unde ,,dinozaurii” si ,,spagarii” sefi de sectie, in cardasie cu ,,GUNOIUL POLITIC din primaria capitalei si MS (am inteles ca exista, printre altele, 4 (patru) sectii de chirurgie pentru fiecare fiu/fiica/amanta), au inceput sa se ,,bata” intre ei pentru ,,ciolan”, si s-a cerut interventia ARMATEI, pentru a ,,impune ordinea”.

Numai din acest exemplu, ne dam seama ca ,,SERVICIUL DE SANATATE PUBLICA” este pe cea din urma ,,treapta”. Nici nu stiu unde ar mai putea ,,cadea”. Degradarea este in primul rand una ,,MORALA”, a ,,politrucilor” care ,,calaresc ” spitalele romanesti de zeci de ani, iar tinerii nu au ,,loc”, fiind nevoiti sa emigreze, inclusiv de ,,scarba si mizeria din SISTEMUL PUBLIC DE SANATATE”. Numarul de personal medical emigrant (va amintiti ,,indemnul” lui PETROV ) fiind, dupa unele surse, de 40.000. Acesti medici si asistente, au fost pregatiti din banii publici ai romanilor, nu ai ,,GUNOIULUI” cu ,,doctorat”. Si aceasta ,,investitie” a romanilor, a fost ,,data gratis” strainilor. A ,,platit” cineva? NU.

,,SERVICIUL PUBLIC DE SANATATE”, alaturi de INVATAMANT, ECONOMIE si JUSTITIE sunt domeniile din ROMANIA care au suferit cele mai grotesti modificari, si au cel mai mare numar de legi si acte normative care, practic, le ,,ingroapa” (de unde si atatea ,,case de avocatura”, care acum, virusate ,,de covid”, au fost primele scutite de taxe, ca si notarii. Niste ,,amarati”.,, Prostimea” va fi scutita ,,mai la toamna). INTREBAREA CARE SE PUNE ESTE DE CE? Un raspuns ar fi acela legat de ,,BANI si FURT” in folosul ,,GUNOIULUI POLITIC”. In toate aceste domenii se ,,invart” bani, nu multi, ci foarte multi, care se ,,scurg” catre ,,GUNOIELE POLITICE”. In actualele conditii politice, oricati bani s-ar ,,baga” in SANATATE si INVATAMANT, sub deviza ,,sa taiem de la pensionari si 99% din bugetari, acestia sunt ,,bani aruncati pe fereastra”, cetatenii romani nu vor beneficia niciodata de pe urma lor, ci doar ,,initiatii sistemului”. Daca aveti indoieli, intrebati-l pe MANOLE, PETROV si ,,tiitoarea” lui, unde s-au ,,scurs” taierile de pensii si salarii in 2010 si o sa aveti imaginea ,,NANA” si conturile elvetiene sau din PANAMA. Modificarile aduse JUSTITIEI tot de PETROV, prin sluga pe care a numit-o ,,ministereasa”, au fost si sunt destinate sa-l apare pe el si acolitii lui de ,,racoarea” unei celule.

,,DOMNIA” LUI PETROV SECONDAT DE ,,MICUTA” SLUGA. ,,INGROPAREA” SERVICIULUI DE SANATATE PUBLICA

De aici a inceput ,,DEZASTRUL” din ,,SERVICIUL DE SANATATE” care nu mai este sustinut de o economie nationala functionala. Dupa 2005, cand ,,PETROV” ,,incaleca ROMANIA”, prima care o ,,ia la vale” este ,,SANATATEA”. Sub ,,comanda” matelotului si a celui ,,MIC” din CLUJ-NAPOCA, se ,,dau” peste 50 de acte normative (greu de numarat, am incercat), de la legi, la HG-uri, apoi alte legi, OUG-uri si ,,ORDINE” care ,,modifica modificarea . Toata aceasta ,,activitate” legislativa a avut ca urmare: – desfiintarea de spitale ( 67, planul era de 200), reducerea paturilor din cele care au ,,scapat” de inchidere, ,,invitarea” personalului medical sa emigreze (,,invitatie” insotita de ,,hahaitul” nesimtit a lui PETROV), desfiintarea, falimentul si privatizarea in folosul lor, a industriei de medicamente si materiale/echipamente destinate sanatatii, incurajarea importurilor prin firmele controlate de ei. Nu s-au mai construit spitale noi, cu o exceptie, cel de la FALTICENI, a carui constructie a durat…29 de ani, iar cele vechi au intrat intr-o rapida degradare, iar pe PETROV si ,,MICUTA” lui sluga, i-a durut ,,in c…r” (expresie inteleasa de ce doi).

Istoricul PUBLIUS-CORNELIUS TACITUS (54-120 d.Hr.) spunea un adevar confirmat in cele doua milenii care au urmat, mai ales in ROMANIA ultimilor 30 de ani, ca ,,CORRUPTISSIMA REPUBLICA PLURIMAE LEGES” = STATUL CEL MAI CORUPT ARE SI CELE MAI MULTE LEGI. Deviza lui,,SINE IRA ET STUDIO” = FARA URA SI PARTINIRE – sper sa fie si deviza celor care se vor apuca sa ancheteze, in viitoarea suta de ani, acest DEZASTRU NATIONAL.

,,SUBORDONAREA” SANATATII SLUGILOR DE PARTID, NUMITE ,,AUTORITATI LOCALE”

De parca toate acestea nu erau de ajuns, tot cei doi, prin OUG nr. 162/2008 ,,tatoneaza terenul” si trec o parte a atributiilor MINISTERULUI SANATATII catre autoritatile locale (formate din slugile lor) care ,,conteaza” in alegeri. Constatand ca nimeni nu se revolta, ,,pun capacul” ,,SANATATII PUBLICE” prin OUG nr. 48/2010 cand, din ,,condeiul” lor, 367 spitale publice trec in subordinea autoritatilor locale ,,patronate ” de slugile ,,de partid”. Si acum incepe ,,dezmatul”, cand aceste slugi trec la numirea sefilor acestor spitale, dupa cum ,,vor muschii lor”. Aici nu trebuie uitata nici intentia, de fapt ,, tentativa de crima”, tot a celor doi, de ,,privatizare a ,,SMURDULUI” si a serviciului de ambulanta. PETROV, folosindu-se de ,,tiitoare” si de ,,pestele” acesteia, deja ,,batusera palma” pentru 400 de ambulante ,,luate”, ati ghicit, din bani publici. Cred ca cititorul isi mai aduce aminte de miscarile populare cand PETROV semnase ,,firmanul” de mazilire a lui ARAFAT. Acelasi lucru se intampla si cu DIRECTIILE DE SANATATE PUBLICA JUDETENE care, teoretic, se subordonau MS (MINISTERULUI SANATATII), dar conducerea si personalul era,,numit” tot de slugile locale, ca si celelalte servicii ,,descentralizate”, printre care politia, judecatorii si tribunale( curtile de apel, erau ,,pastorite” de COTROCENI, prin sluga de la MJ), parchete, case de asigurari de sanatate, etc.

MATRASIREA SERVICIULUI SANITAR MILITAR

Din aceasta ,,tentativa de crima” impotriva poporului roman, nu a scapat nici ,,SERVICIUL SANITAR MILITAR” care, prin slugile( unii nu erau buni nici de ,,sters pe jos”) numite in fruntea M.Ap.N, ,,trec” la ,,modernizare”. ,,Modernizarea” debuteza cu reducerea numarului de paturi (la un moment dat voiau sa desfiinteze cel putin trei spitale militare: -TIMISOARA, GALATI si ORADEA), sectii si compartimente/departamente medicale. Urmare a acestei ,,reforme”, se reduce semnificativ numarul de medici militari, unii de mare valoare profesionala, care sunt ,,invitati” sa treaca in rezerva, ca sa ,,nu deranjeze” cifrele stabilite de FMI si BM. In acest fel, spitalele militare din tara, raman, care au avut noroc, cu 10-15 medici militari.

Se distrug si depozitele strategice ale armatei de materiale sanitare (actiune inceputa in ,,mandatul taranist” –1996-2000), care erau destinate situatiilor de dezastre sanitare ca acum si/sau razboi. In aceste depozite facute tot de ,,comunisti”, dupa 1968( cand veneau rusii peste noi), se gasea de la ,,ac si ata” pana la spitale, de campanie, complete (numite si ,,SPITALE DE LINIA INTAI ”) cu aparatura, sali de operatii si medicamente. De multe ori m-am intrebat unde s-au ,,evaporat”, printre multe altele, stocurile de analgezice si opinacee? Din aceste depozite nu a ramas ,,piatra pe piatra”. Valoarea unui astfel de depozit era de aprox. 500 milioane euro (minim), si erau peste 10.

Daca cititorul a fost atent la ,,viata” politica damboviteana, dupa noiembrie 2019, ,,planul” lui PETROV a fost reluat cu alte slugi. Sluga principala a fost un chirurg ,,privat” ,,DE SIBIU” (multi au murit sub ,,cutitul lui”, cel putin cinci, valoarea unei operatii fiind 10.000 EURO, platiti inainte, ,,ca la curve”.) Individul a fost ,,dat afara”( batista ,,pe tambal”), ,,jupanii” ingrozindu-se de eventualul scandal public, pentru prostia lui de la SUCEAVA, devenita datorita, exlclusiv a individului, ,,LOMBARDIA ESTULUI”( ,,locul” intai, in tara la infectii si decese). Parchetul ar trebui sa se sesizeze ,,din oficiu”. Dar nu o sa vedem asta. ,,CLICA INFRACTIONALA” a pus ,,ochii” si pe banii CASEI DE ASIGURARI DIN SANATATE, unde a numit tot ,,privati” din aceeasi zona. Intentia acestor numiri a fost de FURT. Primul schimba legea, si cea de la ,,CASA” (o ,,tanti”) ,,impingea banii la privat” (asta a ramas). Partial au reusit, daca nu aparea pandemia, ,,ne terminau” inaintea coronavirusului. ACUM AU ALTA OPORTUNITATE, ,,PARANDARATUL” DIN CONTRACTE, CU PRETURI CAT MAI MARI, DAR DIN ,,AFARA”.

Aceste ,,GRUPURI INFRACTIONALE ORGANIZATE”, in aceasta perioada, se vor ,,ingrasa” din tot felul de ,,taieri”, la care va fi supusa ,,prostimea” de la pensionari, bugetari, la cei din somaj tehnic. Se repeta scenariul din 2010. Ati auzit cumva pe seful guvernului ca va impozita suplimentar bancile, multinationalele, si ca le va obiga sa-si declare veniturile? Sau ca vor creste redeventele la exploatarea resurselor naturale? NU CRED. Cum nu ati auzit nici de faptul ca se vor impozita marile averi (exemplul ARGENTINEI), incepand cu ,,bugetarul” PETROV si TIITOAREA LUI, MANOLE, BAIATUL DE LA JUSTITIE” si a tuturor ,,GUNOAIELOR POLITICE” care ,,ne-au terminat”. Nici nu o sa auziti, dar o sa auziti porcaria de lozinca ,,SA FIM SOLIDARI”, PROBABIL, ,,EI CU EI si nu ,,CU NOI”.

CE AVEM ACUM?

Cei trei ,,indivizi” pe care i-am prezentat ca ,,GROPARII” economiei si, pe cale de consecinta, a ,, SANATATII PUBLICE”, isi pastreaza ,,slugile” si in actualul guvern. PETROV, avand o ,,indispozitie” la eventuala ,,racoare” din celula, il ,,are” pe cel de la justitie, ,,MANOLE” se reprezinta singur, iar ,,juristul” si-a pus o ,,fatuca”, ca ,,vice”, ,,crescuta” de ,,DRAGA STOLO”, cu studii (cu totul ,,intamplator”) la MOSCOVA – 1996-1999( comunistii constienti de riscuri, nu au mai trimis romani la ,,studii” in URSS, din anii 60) (cine o fi trimis-o si cu ce grad s-a intors? Poate stie SRI-ul). Sotul ,,distinsei”, este ,,specialist” in probleme rusesti, fost ,,purtator de vorbe” a lui PETROV. Pentru cine mai are indoieli, trebuie sa stie ca ..RUSII” sunt aici si nu trebuie ,,SA MAI VINA”.

Daca ar trebui sa se aplice legea, conform ,,STARII DE URGENTA”, trebuie inceput cu cei ,,DIN CAPUL STATULUI”. DE CE? Pentru ca au stiut, prin informatiile furnizate de SIE si SRI, ca acest coronavirus va afecta ROMANIA, si i-a ,,durut la basca”. ,,EI” erau preocupati de ,,alegeri anticipate”, iar de ,,prostime” isi bateau joc, prin numirea unor ,,DORELI ” ca prim-ministrii si, bineinteles, prin ,,circ” parlamentar. Tot acest circ era insotit de balacareala specifica tiganiei ,,politice” dambovitene. Toti acestia cred ca ar trebui sa faca obiectul ART. 352 C.P – PARTEA SPECIALA” care incrimineaza ,,ZADARNICIREA COMBATERII BOLILOR”. Pentru a ascunde ,,gunoiul sub pres”, si a se abate atentia de la cei cu adevarat vinovati de dezastru sanitar actual, amendam, cu ,,avant revolutionar”, ,,prostimea”. 99% nu platesc, nu-i de unde. Cei care au dat ,,ORDIN”, confunda ,,populimea” cu MANOLE sau TIITOAREA lui PETROV. Pe langa amenzi le ,,deschidem” si dosare penale. Acest adevar este devoalat de liderul de sindicat al politiei TIMIS, care declara, cu subiect si predicat, ca ,,AU ORDIN” si demonstreaza acest lucru.

Ca sa vedeti ca ,,nimic nu este nou sub soare”, nu cu multi ani in urma, sefii IPJ-urilor, toti, fara exceptie, ,,slugi politice”, pentru a ascunde ca ,,nu fac nimic”, mai ales in mult clamata ,,coruptie”, organizau ,,razii” ,,cu tam-tam” pe centurile oraselor (care aveau) sau DN 7 – VALEA OLTULUI, adunau si amendau ,,curvele”, care si asa nu plateau. Tot circul era mediatizat de o ,,presa sluganica”, ca si acum, anuntata dinainte, ca ,,o mare victorie” impotriva infractionalitatii si …coruptiei. Cam la doua saptamani ,,operatiunea” se repeta, cu aceiasi actori. ACUM SE REPETA ZILNIC. ESTE UN ,,TRUC” IMPRUMUTAT DIN MAGIE, PENTRU A NE ,,UITA” IN ALTA PARTE.

Dupa cum vedem ,,pe sticla”, ca altceva nu avem ce face, cei care se prezinta ,,conducatori”, nu sunt cu adevarat PERSONALITATI/OAMENI DE STAT, iar EMPATIA pe care o transmit, nu o depaseste pe cea a unei ,,usi”. Acesti politicieni nu transmit incredere si speranta ,,prostimii” care acum sta ,,in casa” si asteapta ,,taieri de venituri” si asa amarate.

Foarte putini oameni, nu fac parte din acest ,,pluton de nulitati”. Primul care iese de departe ,,din pluton”, este ministrul M.Ap.N, perceput ca ,,meserias”, care stie ce vorbeste. Altul este RAED ARAFAT, un profesionist si, surprinztor, cel putin pentru mine, chirurgul NELU TATARU, ajuns, intamplator, ministru sanatatii. Or mai fi si altii, in mod sigur, dar nu ,,apar pe sticla”.

Aici nu ma refer la cei care ,,duc in spate serviciul medical civil si militar”. CINSTE LOR! Sa fie atenti, pentru ca ,,GUNOIUL POLITIC” , sa nu ,,treaca” munca lor, in folosul unor nulitati umane numite ,,clasa politica”, ,,recrutati” inclusiv dintre ei. SA LE DEA PESTE ,,BOT”, PENTRU CA ESTE SINGURUL MOD IN CARE ,,GUNOAIELE” PRICEP. VORBA ROMANULUI:- ,,CU PARUL”.

FINAL

Viitorul pentru noi, ROMANII, dupa ce vom trece si peste aceasta ,,incercare”, va fi altfel. Probabil mai bun, pentru ca mai rau nu are cum sa fie, suntem ,,jos”, pe ultima ,,treapta”. Daca ,,GUNOIUL POLITIC” crede (cu putinul ,,creier” pe care il are) ca va ,,manevra” la fel ,,prostimea”, se inseala. Dupa statul in casa si ,,distantarea sociala”, ,,romanul” a inceput sa gandeasca cu ,,capul lui”, si nu va mai pune ,,botul” la tot felul de idioti care ,,s-au nascut jigniti” si vor sa fie ,,ca inainte”, cand le-a ,,mers bine” lor. Cred ca se va schimba, in maximum un ciclu electoral, daca nu mai repede, conceptia ,,romanului” despre cei care merita sa-l conduca si ceea ce trebuie sa faca acestia pentru ,,binele public”. Probabil vor aparea miscari sociale( ceva,,semne” sunt, deocamdata impotriva politiei) in care ,,romanul” isi va impune propriile valori, in locul slugilor de import. Se va schimba perceptia asupra mediului economic si bancar, inclusiv asupra celor care l-au condus. Pentru fostii si actualii guvernanti, vor veni vremuri grele si vor ,,deconta” ultimii 30 de ani, in care au ,,nenorocit” un POPOR si o TARA. VOM VEDEA. TIMPUL, SPER CA ,,LE VA REZOLVA PE TOATE”. ”Nici ,,EUROPA” nu va mai fi cum a fost. Efectul de ,,bulgar de zapada” se va resimti peste tot. Sper ca, dupa acest ,,ciclu” de 30 de ani dezastruosi, sa vedem, a noastra, nu a ,,lor” ,,lumina de la capatul tunelului”.

Pana atunci, conform belgienilor, ne vom ,,apara”, de ,,COVID-19”, cu ADN-ul stramosesc, fara speranta ca vom fi ,,salvati” de ,,SISTEMUL PUBLIC DE SANATATE”. Internarea acum, intr-un spital ,,civil”, este mai riscanta decat ghicirea numerelor la ,,6 din 49”. Pana acum, ,,GUNOAIELE POLITICE”, care ,,populeaza” STATUL PUTRED ROMAN, nu au reusit ,, SA FURE” si acest ADN. DAR SA NU LE DAM TIMP. Deocamdata stam in casa, sa vedem ce facem cand ,,iesim”.

In spatiul public, profitand de pandemie, ,,zburda” niste ,,IMPOTENTI POLITICI” (de care am mai scris si care sunt creatia ,,INTERKRIT”) din partidul care ,,ne salveaza”, promovand agresiv ,,MOARTEA IMBECILILOR DE BATRANI” (declaratia odraslei actorului-MI6- ,,Mircea, fa-te ca lucrezi”). Acesti ,,batrani” au ,,tupeul” sa nu stea acasa, pentru a nu ,,raspandi virusul” in randul ,,noii clase conducatoare” din care, oligofrenul, crede ca face parte. ORGANELE ,,STATULUI PUTRED” nu au reactie la manifestarile unor astfel de degenerati. Probabil sunt ,,niste unii” care ii protejeaza, iar ,,nivelul” pozitiei ,,protectorilor” este destul de inalt, de nu vedem pe nimeni ,,la brutarie”. Acesti impostori ,,pilotati” de agentii SVR-AVO( tot actiunea activa ,,INTERKIT”), propovaduiesc ,,o solutie finala” impotriva populatiei de peste 60 de ani. Prin ianuarie 2020, ,,VIOLENTA”, impreuna cu ,,SICA MANDOLINA” si cei de la ,,SALVATI”. aveau ,,iesiri pe sticla” si propovaduiau ca ,,batranii” sa munceasca, ca sa o duca ,,oligofrenii bine”, pana la 70 de ani. AI DRACULUI, ACUM S-AU RAZGANDIT. Este genul ,,solutiei” promovate de HITLER care, dupa anul 1936, avea ,,programe” de eutanasiere a batranilor, bolnavilor si persoanelor cu handicap, pentru ca nu ,,erau productivi”, iar RASA ARIANA TREBUIA PURIFICATA. Nici ,,TATUCA” nu gandea diferit, SIBERIA era mare. Numele acestor ,,GUNOAIE”, membrii ai Parlamentului ROMAN, le gasiti in mass-media. Pe toti ii unesc conceptiile rasiste, antisemite si xenofobe.

Recomand cu caldura, lecturarea articolului postat pe ,,FACEBOOK” de catre PRESEDINTELE ACADEMIEI ROMANE – PROFESORUL IOAN AUREL POP, cu titlul ,,PERICULOSI BATRANII”. Poate invatam cate ceva. Daca sunteti atenti, mass-media ,,independenta” care, acum e pe post ,,de cioclu” si de a baga groaza in ,,prostime”, a ignorat, cu una sau doua exceptii, acest articol. NU DA BINE ,,LA IMAGINE”, MAI ALES CA ESTE SCRIS DE O PERSONALITATE DE NECONTESTAT.

CONCLUZII

1 – ,,SERVICIUL PUBLIC DE SANATATE” a fost distrus odata cu ,,ECONOMIA NATIONALA”. Indivizii care au facut acest lucru, sunt bine mersi, cu conturile intacte puse la adapost in paradisuri fiscale. Nu vor fi deranjati de ,,SICA MANDOLINA” si ,,VIOLENTA”. ,,PROSTIMEA” VA DECONTA, in numele ,,SOLIDARITATII”.

2 – Singura componenta a ,,SERVICIULUI DE SANATATE”, care nu este in agonie este ,,SERVICIUL MILITAR DE SANATATE” care, desi porneste ,,cu handicap”, incearca sa ,,resusciteze” ,,SERVICIUL PUBLIC DE SANATATE”. Acest lucru nu va ramane fara urmari dupa trecerea ,,hopului” cand, din nou, prin indivizi, ca cei care ,,SALVEAZA”, se va ataca, din nou, ARMATA, ca ,,institutie”. NU ,,PLACE” RUSULUI. Cred ca acum ARMATA a invatat ,,lectia”.

3 – Multi din cei care au activat si activeaza in asa numita ,,politica”, dupa 1990, si au TRADAT STATUL ROMAN, dupa ,,trecerea acestui val”, ar trebui ,,inventariati” de o ,,JUSTITIE CURATA” care sa faca ,,deconturile”, urmate de o confiscare ,,extinsa” a averilor frauduloase. DUPA ACEEA… ,,LA BRUTARIE”.

4 – ROMANIA nu mai are ,,ECONOMIE” si nici oameni care sa o ,,porneasca”. Fara ,,ECONOMIE”, nu va exista nici un ,,SERVICIU MEDICAL PUBLIC”. Daca nu ,,ne vine mintea la cap”, printr-o alta ,,CLASA POLITICA”. TARA nu mai are ,,VIITOR”. VOM FI ,,IOBAGII” EUROPEI, ASA CUM S-A DORIT, SI VOM ,,CULEGE SPARANGHELUL” ALTORA, INTERMEDIAT DE FIRME, ,,INTAMPLATOR”, DIN SIBIU.

Nu uitati, ceea ce cititi este un pamflet, o fictiune, iar coincidentele cu realitatea trecuta sau imediata, sunt pur intamplatoare. Daca cineva (persoana fizica/juridica etc.) s-a simtit jignit/a, imi cer scuze anticipat.

Sa va fie de folos!

P.C.

Multumesc celor care mi-au sugerat si alte subiecte (mai de actualitate), precum si celor ce si-au gasit timp sa lectureze articolul anterior!

Sa aveti Sarbatori luminate si binecuvantate! HRISTOS A INVIAT!

Lasă un răspuns