STATUL PUTRED-partea a V-a

UNIUNEA CULTURALA ETNICA SI CONTRIBUTIA EI LA ,,STATUL PUTRED”

PRELIMINARII POLITICO-DIPLOMATICE SI INFORMATIVE

Conform celor anuntate intr-un articol anterior, astazi, va scriu despre o ,,UNIUNE CULTURALA…” si rolul ei in aparitia si permanentizarea ,, STATULUI PUTRED”.

Premergator loviturii de stat din 1989, la sammitul SUA-URSS, din 2-3 decembrie 1989, din MALTA ( numit si NOUA YALTA), BUSH SI GORBACIOV, aproba planurile discutate si pregatite anterior, privitoare la soarta tarilor est-europene, parte, pana atunci, a blocului comunist. Se decide soarta unirii celor doua GERMANII, care vor ramane sub influenta occidentala, ca si tarile comuniste din EUROPA CENTRALA (viitorul grup de la VISEGRAD), precum si soarta celor mai putini norocosi, printre care ne-am numarat si noi, care am cazut in zona gri a noului aranjament politic…

Tot atunci se valideaza ,,executantii” deciziilor luate, care, in cazul nostru, pe langa serviicile de spionaj vestice cu rol mai mult de observator si consultanta, se numesc cei care actioneaza direct pe teren, adica serviiciile de spionaj UNGARE, prin AVO, YUGOSLAVE, prin UDBA (desfiintat in 1991, in ,,legatura” serviciului se gasea si o cunoscuta poeta si un apropiat al ei, care in 1990 viziteaza BELGRADUL), URSS, mai ales GRU, care detinea o agentura puternica in ARMATA ROMANA (IN JUR DE 50 DE GENERALI SI OFITERI DE LA TOATE NIVELURILE DE COMANDA) si KGB, cu agenti in P.C.R si GUVERN. Daca nu stiati, la aceasta intalnire nu s-a semnat nici un document oficial. Doar si-au strans ei mana, si noi mortii, in decembrie 1989 (informatia a fost furnizata de fostul ambasador SUA la MOSCOVA-JACK F. MATLOCK Jr.)

SUA , prin CIA, dau ,,o mana” de ajutor in ducerea razboiului psihologic (asa este cand ai prea multi psihologi in ograda) prin asa numita ,,PROPAGANDA NEAGRA”. Ea se caracterizeaza prin transmiterea, prin mass-media – in cazul particular numit ROMANIA, prin ,,EUROPA LIBERA” si ,,VOCEA AMERICII” -, a celor mai neverosimile minciuni despre regimul ceausist. Principalele teme, care stiau ca ,,prind” la noi au fost – demolarea satelor (amintiti-va scrisoarea unei dezidente clujene care, constient sau nu, continea o mare minciuna, citita la postul de radio mai sus amintit), daramarea bisericilor, lipsa alimentelor, apologia ,,dezidentilor” politici (cei mai multi fosti/actuali lideri comunisti, care numai salam cu soia nu au mancat), bogatia si indestularea ,,elitei comuniste”, cancanuri de genul – cu cine mai ,,vorbea” NICU, ce mai face marea gimnasta si antrenorii ei. Interesant, privind ,,EUROPA LIBERA” si actiunile desfasurate in cadrul ,,propagandei negre”, este cazul unui tanar ziarist, care era redactorul programului ,,ACTUALITATEA ROMANEASCA”, varful de ,,lance” a propagandei atiromanesti (cred ca acolo a fost citita si scrisoarea dezidentei ,,de CLUJ”), intamplator nascut la SIBIU, acum 64 de ani, care devine cetatean german, iar acum este ambasador in GERMANIA, din 2015. La numire ESTE cetatean german, lucru ilegal, primeste cetatenia romana dupa numire si ramane cu domiciliul in GERMANIA. Tot ilegal. Interesant este faptul ca individul a fost consilierul lui ADRIAN NASTASE, fostul lui ,,inamic” comunist, si atins de ,,ciuma rosie”, ulterior ,,analist de politica externa” si brusc, numit ambasador. Oare pentru ce ,,servicii” primeste functia? Pentru cele dinainte de ’89? Pentru minciunile privind satele distruse si biserici daramate, sau era o criza teribila de ambasadori si ,,oameni curati” pentru noul regim, nemtesc? Ancheteaza cineva incalcarea Legii 188/1999,art.6, lit. ,,a”?

Pentru intelegerea antipatiei blocului estic, in frunte cu URSS, vis-a-vis de ROMANIA (de catre cititorul nascut dupa 1989), recomand cartile scrise de un american, LARRY L. WATTS -,,FERESTE-MA , DOAMNE DE PRIETENI. RAZBOIUL CLANDESTIN AL BLOCULUI SOVIETIC CU ROMANIA” si ,,OAIA ALBA IN TURMA NEAGRA, POLITICA DE SECURITATE A ROMANIEI IN PERIOADA RAZBOIULUI RECE”. O sa aflati, documentat, multe lucruri interesante despre istoria mai recenta a tarii in care traiti. De asemenea, o sa se risipeasca multe minciuni spuse de ,,deontologi”, despre politica externa a RAPOSATULUI care, nu avea ,,doctorat”, dar stia ce trebuie facut pentru TARA lui. Marele filozof CONSTANTIN NOICA, care, in particular, critica democratiile occidentale, el fiind un nationalist convins, intr-o discutie purtata (si inregistrata) cu un distins scriitor si poet ortodox, azi trecut la cele vesnice, IOAN ALEXANDRU, spunea: ,,…CEAUSESCU NE-A SCOS DIN FEUDALISM…”. Daca tot a venit vorba de marele scriitor, nu multa lume stie ca numele (nascut, coincidenta, la 25 decembrie 1941) i-a fost maghiarizat de inaintasii ,,UNIUNII CULTURALE…” ca – JANOS (ION) SANDOR– cred ca, de atunci, stiau ca va ajunge un mare om de cultura roman. Interesant, sau nu, este faptul ca in ultimii ani nu se mai vorbeste de autorul ,,IMNELE TRANSILVANIEI”, ci de cei care populeaza editura cu nume ,,uman” (patronul editurii, nascut la CARACAL, a luat casa lui NOICA, de la PALTINIS – promit sa revin asupra subiectului, ca merita.)

INTERESELE STRAINILOR…

Tema cu nefericita declaratie a fostului rege (nu merita litere mari, a facut prea mult rau TARII), de la BUDAPESTA, pe care au semnat-o, constient sau nu, mai multi romani din diaspora, numiti si ,,intelectuali, a apartinut serviciului ,,PERFIDULUI ALBION”-MI-6. In acest fel, si-a adus si MAREA BRITANIE, contributia la ,,democratizarea” ROMANIEI.

Rusii aveau ca scop uciderea lui NICOLAE CEAUSESCU, ca razbunare pentru ,,zilele fripte” pe care le-a facut sovieticilor, dupa 1968, si instaurarea unui regim favorabil, post comunist, conducerea ungureasca si-a croit un plan alternativ, pe care ,,a uitat” sa-l comunice celor doi stapani- BUSH SI GORBACIOV. Planul lor avea ca obiectiv strategic dezmembrarea ROMANIEI, crearea unui nou stat, TRANSILVANIA, sub influenta unguresca, prin intermediul etnicilor traitori pe aceste meleaguri. Initial, se lansa ideea ,,independentei”, iar apoi urma sa se ceara unirea cu UNGARIA. Pentru organizarea etnicilor maghiari in indeplinirea acestei sarcini, se pun bazele ,,uniunii culturale”, care trebuia sa se manifeste public in conducerea acestei parti a TARII ROMANESTI. Dupa planificare, diversiunea a inceput odata cu plecarea lui CEAUSESCU in IRAN.

Evenimentele de dupa lovitura de stat sunt, in general, cunoscute de catre cititor. Planul nu a functionat pentru tara vecina si fosta prietena. Exceptia s-a numit diversiunea timisoreana, executata de cetateni romani, etnici maghiari, emigranti ilegali si instruiti in tabere militare de la granita comuna, de instructori, nu numai unguri, ci si austrieci, printre care si un fost ofiter roman, maior, dezertor, de etnie maghiara. Diversiunea, privind miscarile de protest ale etnicilor maghiari din judetele din Curbura CARPATILOR RASARITENI, TG.MURES si din judetele vestice, nu a avut succes, a fost un fiasco, cel care a coordonat actiunea fiind destituit. La un moment dat, unul cu mintea infierbantata, a pus problema unei lovituri militare in scopuri ,,umanitare”, care a fost respinsa. Nu din cauza ca nu s-a dorit, ci din faptul foarte previzibil a unui esec, si nimeni nu mai voia repetarea evenimentelor din 1919. O minte lucida din statul major al ARMATEI UNGARE si-a dat seama ca, la o dotare tehnica identica, ARMATA ROMANA este, de departe, superioara.

INFIINTAREA ,,UNIUNII…”- coloana a 5-a a serviciului de informatii maghiar-AVO.

COMPORTAMENTUL POLITICIENILOR ,,DE DAMBOVITA”

Asa s-a ajuns la varianta de rezerva si, la 25 decembrie 1989, inainte ca cuplul CEAUSESCU sa fie executat, s-a infiintat ,,UNIUNEA CULTURALA…”, etnica, nu partid politic, dar care se va comporta ca unul. Presedintele, numit de catre AVO, este un scriitor culmea, agent al securitatii, probabil ,,dublu”. De aici si preferinta ,,UNIUNII…” de a alege presedinti dintre scriitori. Se reinstruieste agentura romana, se recruteaza noi membri ai serviciului de spionaj vecin, dealtfel niciodata prieten. Acestia asigura baza legala, prin care ,,UNIUNEA…”, care nu este partid, sa participe activ la viata politica. Scopul strategic se mentine, schimbandu-se tactica de atingere a lui, obiectivele urmand a se obtine prin pasi mici. Aceasta schimbare a avut la baza comportamentul extrem de previzibil a ,,noii” clase politice romanesti, cu radacini tot in ,,gunoiul fanarului” combinat cu ,,tigania damboviteana”. Vedem acum rezultatul. Schimbarea a fost data la inceputul anilor 90 si de dezmembrarea URSS, aparitia lui BORIS ELTIN, ca presedinte al RUSIEI, acesta nemaifiind interesat de chestiunea romaneasca, iar pentru americani nu contam, inca nu se descoperise gazul metan din MAREA NEAGRA ,si nici nevoia de ,,stat tampon” cu viitoarea FEDERATIE RUSA.

CREAREA BAZEI LEGALE

Aceasta analiza a serviciului strain s-a dovedit corecta, asa apare ,,baza legala” prin ,ART. 62 DIN CONSTITUTIE si ART4. ALN.2 DIN LEGEA 68 DIN 1992, care permit ,,UNIUNII …” sa se comporte ca un partid politic. Influenta miscarilor separatiste spaniole a avut un cuvant de spus in denumirea miscarii politice etnice ca ,,UNIUNE CULTURALA…”. UNGARIA are reprezentanti pe langa guvernul provinciei spaniole CATALONIA, de unde se dorea (acum, nu se mai poate) importarea unui precedent ,,EUROPEAN SI DEMOCRATIC” pentru independenta, care sa fie aplicat in TRANSILVANIA.

COZILE DE TOPOR AUTOHTONE

Printre multele ,,cozi de topor” pot aminti: un fost prim-ministru, cu origini fanariote. Individul este fiul adoptiv al unui fruntas, venerabil liberal, care l-a si recrutat pentru AVO, fost agent al securitatii, ,,intors” de serviciul maghiar. In perioada cat a fost prim-ministru, AVO si-a ,,plantat” agentii in toate structurile guvernamentale si administrative nationale, care si acum sunt in ,,paine”. Activitatea serviciului strain impotriva STATULUI ROMAN, depaseste orice limita. Acum, fostul prim-ministru, dupa ce a rupt o alianta de guvernare, face ,,politica” cu un alt individ, ,,pupila” lui ADRIAN NASTASE, ,,crescut” de un serviciu secret romanesc- SIE. Un altul, general, cu piciorul in ghips, in timpul loviturii de stat, recrutat ca agent de ,,PERFIDUL ALBION”- MI-6 si predat serviciului maghiar de spionaj AVO, dupa o intalnire in 1989, la lacul BALATON. Altii sunt fosti sefi la FPS (fondul proprietatii de stat). Un vicepresedinte al acestei structuri, in perioada guvernarii CDR, pleca direct la BUDAPESTA pentru predarea informatiilor privind economia romaneasca, si cum intreprinderile pot fi ,,privatizate”, in favoarea strainilor (aici se citeste maghiar, ei veneau cu banii). Iarasi, nu intamplator, multi erau din zona Clujului. Un altul, fost sef serviciu secret extern, cu nevasta la firma austriaca MOL, si care manca carne de vaca kobe, din banii romanilor. Inainte, individul a fost secretar de stat in MAE, functie infiintata pentru el (ceva cu afaceri europene, consiliul european etc.), fost ministru de externe. Aici, mai era un secretar de stat (nascut la TG. MURES), cu nume romanesc, care era recrutat de AVO si furniza regulat informatii tarii straine. Un altul, sef al serviciului de contrainformatii intern, etnic maghiar, agent KGB, ,,deportat” de catre CEAUSESCU, LA FOCSANI, fost profesor la academia de partid ,,STEFAN GHEORGHIU”. Serviciile de contraspionaj romanesti i-au documentat pe toti acestia, dar degeaba, ,,decidentul politic”, in acest caz, micul fanariot (nu era sa se ,,dea in gat singur”) si ,,teparul”, nu au luat nici o masura. Ii intreaba cineva, ceva? Deocamdata, NU. In 1993 are loc primul si ultimul caz, cand unui agent maghiar, care lucra in ambasada UNGARIEI la BUCURESTI, i se cere plecarea din tara.

Acesti tradatori, cetateni romani, sunt asa de mult incat ar trebui alocat timp mult pentru ai trece in revista pe toti. A fost si un caz ciudat, de ras, daca nu de plans, cand ,, teparul sef” din dealul COTROCENIULUI, aflat in vizita la CLUJ-NAPOCA, face elogiul unui agent, rezidentul agenturii AVO locale, dovedit ca atare de contraspionajul romanesc, prezentandu-l ca cel mai cinstit si onest ,,om de afaceri” din zona. Culmea este ca, ,,teparul sef”, stia acest lucru. Daca nu ati recunoscut personajul, pot sa va spun ca este patronul unei echipe de fotbal, cred ca si campioana sau fosta.

DEZVOLTAREA AGENTURII AVO IN ROMANIA.

INCEPUTURI…

Unicul scop al infintarii ,,UNIUNII…” si crearea conditiilor ca ea sa se comporte ca partid politic, a fost acela ca membrii ei, instruiti ca agenti de informatii, sa fie numiti in cadrul guvernului, administratiei centrale si locale, de unde sa culeaga informatiile de interes pentru oficina de spionaj straina. S-a prevazut de la inceput, avand in vedere comportamentul public al politicienilor romani din trecut, cunoscut din arhivelor fostului serviciu de informatii cezaro-craiesc-Austro-Ungar, ramase la Budapesta (integral au ramas documentele informative privind TRANSILVANIA), ca acestia nu se vor intelege niciodata intre ei si vor apela la oamenii ,,UNIUNII…” pentru crearea de guverne, aliante guvernamentale si parlamentare. In acest fel AVO ofera, prin ,,acoperitii” alesi in parlament, oameni in structurile statale centrale romanesti. Pentru a intelege mai bine comportamentul politicianului roman, indiferent de perioada istorica, exceptie facand comunismul, ar trebui citite si lucrarile academicianului SIMION MEHEDINTI care, pe la 1912, spunea despre oamenii politici ai vremii ca sunt de slaba si proasta calitate, nu isi respecta cuvantul, si ,,…tradeaza cand nu te astepti…”. Bineinteles, trebuie sa nu uitam de NEA IANCU, CONSTANTIN TANASE, ION PRIBEAGU si multi altii care au facut portretul politicianului roman corupt si venal. Sa nu uitam ca serviciul maghiar a avut acces si la analiza facuta de serviciul de informatii miltare nazist, ABWER, al amiralului WILHELM CANARIS. Aceasta ,,analiza” a surprins, cred ca cel mai bine, documentat, gunoiul politic romanesc. De atunci nu s-a schimbat nimic, doar numele purtate de gunoaie. Aici, cred ca nu trebuie uitat ca multi ,,politicieni”, fosti si actuali, s-au ocupat/se ocupa de gunoaie, fara ghilimele. Unul, de la BUZAU, sluga proasta ,, a teparului de ANVERS”, a fost sef de comisie parlamentara, pentru servicii secrete, dupa ce a fost ,,capacitat” de oamenii ,, UNIUNII…”.

INFILTRAREA IN STRUCTURILE STATULUI ROMAN

Primul pas este facut in 1996, in guvernarea de trista amintire, CDR, cand ,,UNIUNEA…”, beneficiind direct de sprijinul viitorului prim- ministru al ,,teparului sef” din 2004-2008, a tatalui adoptiv al acestuia, a generalului cu piciorul in ghips, si a multor alte slugi, isi impun, timid, primii agenti in GUVERNUL CIORBEA, prin doi modesti demnitari, unul la turism (acum se pun bazela privatizarii statiunii SOVATA, in favoarea unei entitati maghiare) si altul ca ministru delegat. Bineinteles ca cei doi impun etnici proprii in structuri subordanate, pentru inceput nu ca sefi, ci ca vicepresedinti, sau locul doi, in administratia centrala. Acestia si urmasii lor sunt si acum ca functionari publici, iar cand contraspionajul i-a semnalat ca ,,tradatori”, de cele mai multe ori s-a invocat motivul de nu ii da afara si incredinta justitiei ca, ,,CADE GUVERNUL” si ei politicienii romani, nu mai sunt ,,la ciolan”. In GUVERNUL RADU VASILE se grupeaza, cate doi acum, la sanatate, ramanand cu portofoliul de la minoritati. Aceleasi portofolii le detin si in GUVERNUL ISARESCU, mare democrat si vesnic guvernator, cu nume de cod ,,MANOLE”.

In GUVERNUL NASTASE, ,,UNIUNEA...” nu are portofolii, dar in schimbul sustinerii guvernului, isi continua ,,implantarea” de oameni in structuriile ministeriale si a agentiilor guvernamentale, pastrandu-si misiunnea de a furniza informatii serviciului de spionaj strain.

DESAVARSIREA ,,OCUPATIEI” UNIUNII…” ASUPRA GUVERNULUI ROMAN

Apogeul succesului AVO in ROMANIA il reprezinta guvernul din decembrie 2004, al ,,teparului din dealul COTROCENIULUI”, condus acum, de TRADATORUL ,,cu vechime”, care numeste oamenii ,,UNIUNII…” in ministerele pe care, inca spionajul maghiar nu le-a penetrat. Aici este vorba de COMUNICATII, INFORMATICA, TRANSPORT (etnic maghiar) si CULTURA. Este culmea, ca acestia sa faca cultura romaneasca- vezi cazul muzeului de istorie al TRANSILVANIEI, ASTRA SIBIU etc. Aici s-au afisat postere cu generalii maghiari, care au ucis mii de romani la 1848. Frumos nu? Reactii romanesti, zero. Alte portofolii sunt la COMERT, LUCRARI PUBLICE SI MEDIU.

Culmea controlului AVO asupra guvernarii si adminitratiei centrale romanesti este numirea presedintelui ,,UNIUNII…” ca, atentie, MINISTRU DE STAT CU COORDONAREA CULTURII, INVATAMANTULUI SI INTEGRARII EUROPENE. Cred ca, dupa atingerea acestor obiective, in cadrul serviciului de spionaj maghiar s-a facut ,,chef”. In concluzie, STATUL PUTRED ROMAN a ajuns lacheul GUVERNULUI MAGHIAR. Acum se ,,oficializeaza” retrocedarile ilegale catre etnicii maghiari, fosti proprietari in TRANSILVANIA, pana la pacea de la TRIANON si carora, STATUL ROMAN LE-A PLATIT, CONFORM TRATATULUI DE LA TRIANON, DIN 1920, DESPAGUBIRI. Privitor la acest subiect, sugerez cititorului consultarea cartii ,, DIN MAINILE VLAHILOR SCHISMATICI… Romanii si puterea in Regatul Ungariei medievale ( secolele XIII-XIV)”, scrisa de academicianul IOAN-AUREL POP, prin care veti intelege cum au ajuns ungurii stapani pe pamant romanesc, pe care urmasii lor il revendica acum ( -sa nu o cautati in librariile cu nume ,,uman”, ca nu o gasiti), iar privitor la ,,retrocedari”, catre urmasii grofilor, dupa 1996, sa consultati interviurile si luarile de pozitie, publice, a prof.univ. IOAN SABAU POP, de la universitatea ,, PETRU MAIOR” din TG.MURES, membru al Curtii Internationale de Arbitraj Comercial. Nu veti regreta. O sa ne trezim ca, 90% din pamantul transilvanean, este proprietate maghiara. Urmeaza, probabil, in viitor, ,,invitatia” adresata etnicilor romani, dar si a celor maghiari, de a emigra sau de a redeveni IOBAGII NOILOR GROFI UNGURI. Sa nu uitam, istoria se repeta, la alt nivel.

Ati vazut/auzit vreo masura/actiune luata de ,,STATUL PUTRED” impotriva acestor retrocedari ilegale? Eu NU. Nu stiu daca ,,CEL DE SUS” ne mai ajuta, pentru ca am ajuns prea jos. Nu trebuie sa uitam sedintele de guvern, comune, la ARAD (- unde este si monumentul generalilor unguri, in numar de 13, executati de rusii taristi, in 1849, care au ucis, nu in lupta, femei, batrani si copii, a caror ,,vina” era ca sunt etnici romani, si de religie ortodoxa). Tot aici, trebuie amintit, ca ridicarea/mutarea acestui monument s-a facut in guvernarea NASTASE, unul din preturile platite de acesta pentru sustinerea guvernului. Daca in guvernul BOC 1, ,,UNIUNEA…” este ,,in rezerva”, revine puternic in guvernul BOC-2, acum cu VICE-PRIM-MINISTRU (pentru seful Uniunii), CULTURA, SANATATE, MEDIU, AFACERI EUROPENE (etnic maghiar). Rezultatele celor doua guvernari le stiti, iar unii dintre noi, le-am simtit pe propria piele.

In GUVERNUL UNGUREANU, fost sef SIE (de care am vorbit mai sus) ,,UNIUNEA…” , isi mentine aceleasi portofolii ca in GUVERNUL BOC II. Dupa aceste guverne, urmeaza doua guverne PONTA (am amintit de el), fara ,,UNIUNE”. ,,UNIUNEA..” se revanseaza in guvernele PONTA III SI IV, cu un portofoliu la CULTURA (stiau ei de ce nu se lasa de ,,cultura”- se vede ce s-a ales din cea etnic romanesca). Urmatoarele guverne, unul CIOLOS care nu avea nevoie de ,,UNIUNE…”, fiind de emanatie SOROS si a francezilor, avand in componenta tot felul de inculti si ,,acoperiti” culmea, din serviciile secrete romanesti. Un exemplu este cea de la justitie. Guvernele formate ca urmare a alegerilor din 2016, nu au avut membrii din uniune, ea fiind folosita, contra cost, la sustinerea parlamentara. La aceasta data, GUVERNUL DANCILA, care ,,nu se simte prea bine” face ,,curte” ,,UNIUNII…” pentru sustinere. Este foarte posibil sa o bage si in ,,casa”. O sa vedem si simtim, pe pielea noastra si a TARII, care e pretul.

FINAL

V-am facut o prezentare a ,,penetrarii” ,,STATULUI PUTRED ROMAN” de catre membrii unei ,,UNIUNI…”, creatie a unui serviciu secret de spionaj strain, identificat ca apartinand unui vecin, dusman de o mie de ani al romanilor, indiferent de forma de organizare statala sau organizare europeana, in blocuri politico-militare ostile, sau nu. Asta este realitatea, indiferent daca ne place sau nu. Ce o sa facem in continuare? Dumneavoastra veti decide, prin mijloacele democratice pe care le credeti potrivite.

CONCLUZII:

1. Infiintarea ,,UNIUNII…” s-a facut din vointa unui stat strain, prin mijlocirea serviciului sau de spionaj extern.

2. Structurile contrainformative romanesti au documentat actiunile, agentii de spionaj straini si tradatorii romani, au respectat legea, proasta, care exista acum, dar pe ,,decidentul politic” la durut ,,la basca”. Dar nu numai pe ei, ci si pe sefii ,, cocotati ” in fruntea ,,Serviciilor”, multi ,,pilotati” sa ajunga acolo si, bineinteles, coruptibili. La fel, s-au petrecut lucrurile si cu ,,justitia independenta”. La un moment dat, ,,teparul de ANVERS”, satul sa primeasca ,,informari” despre spionii straini si tradatorii romani, a hotarat, in CSAT, ca structurile sa se ocupe de ,,corupti” si de ,,dusmanii” lui politici, de ,,infiltrarea” justitiei si mass-mediei, pentru ca ,,dusmanii” sa ajunga la puscarie, iar opinia publica sa-i condamne, inaintea justitiei. Asa s-au ,,inventat” vestitele ,,protocoale”. Un model american, aplicat prost la noi.

3. Clasa politica actuala, pe care o putem denumi ,,GUNOI”, nu acorda nici o atentie nevoilor romanilor si TARII. Aceasta este o combinatie de joasa speta, intre urmasii fanarului turcesc si ,,tigania” damboviteana.

4. Practic, acum suntem ,,sub ocupatie”. Nici o decizie, fie ea politica, financiara, militara sau economica (ultimul exemplu este gazul din platoul continental), nu ne apartine. Acum putem doar canta cantece patriotice pentru o TARA, care nu ne mai apartine.

5. Nu poti sa ai incredere in niciun decident politic. Prin discursul lor, acestia doar ,,…misca aerul si fac curent…”.

6. Suntem, inca, ,,STAT NATIONAL”, cu ,,ajutorul” SUA, care ne vrea stat ,,tampon” cu RUSIA, dar si a rusilor, care ii tin pe unguri ,,intr-un sah etern”, pentru a-i avea ,,la mana”. Aici sa nu uitam discursul lui STALIN, cand acesta a decis retrocedarea TRANSILVANIEI, in aprilie 1945. Merita citit, daca il gasiti.

Nu uitati, ceea ce cititi este un pamflet, o fictiune, iar coincidentele cu relitatea trecuta si imediata sunt intamplatoare. Daca cineva (persoana, institutie, entitate publica etc.) s-a simtit jignit(a), ii cer scuze, anticipat.

Sa auzim numai de bine!

P.C

Multumesc celor care au citit aticolul anterior! Sunteti din ce in ce mai multi si mai interesati de subiect. Nu o sa public comentariile, le pastrez pentru mine si pentru viitoarele articole. Unele au informatii, de-a dreptul socante si reprezinta noutati pentru o lume actuala, care nu prea mai are secrete. Intotdeauna se gaseste cate unul, care vorbeste sau scrie. Sa va fie de folos!

VA URMA!

Lasă un răspuns