STATUL PUTRED-partea a VI-a

Subiectul articolului de astazi este dedicat unei altei asociatii etnic-politice si culturale, ,,mostenitoarea” unei organizatii naziste infiintata in 1940, la ordinul lui HITLER (dupa DIKTATUL DE LA VIENA, cand ROMANIA pierde ARDEALUL DE NORD), din zona SIBIULUI. Organizatia si-a adus si ea contributia la ,,STATUL PUTRED”. Daca, dupa 1989, aveam un STAT NORMAL, condus de oameni cu adevarat patrioti, si nu ,,vanduti” strainilor de neam si tara, astfel de constructii etnico-politice nu apareau, iar romanii aveau mai putine ,,dureri de cap”.

GAZUL, PETROLUL SI … AMERICANII

Pentru inceput, cu o mica abatere de la subiectul anuntat, doresc sa va aduc la cunostinta unele ,,noutati” cu privire la MICUL FANARIOT si actiunile lui in favoarea unei puteri straine. Fost prim-ministru in primul guvern din decembrie 2004, al ,,teparului de ANVERS” si agent, recrutat de un serviciu secret strain-AVO, intr-un cuvant – TRADATOR, acesta incepe acum sa faca ,,valuri” pe scena politica interna. Dupa ,,concubinajul” cu partidul majoritar la guvernare, si anuntul ca se inscrie in cursa pentru COTROCENI, brusc, schimba macazul, iese de la guvernare, lasand-o pe d-na DANCILA, ,,…cu onoarea nereperata…”, si nu mai candideaza nici la presedintie. Intrebarea este DE CE? Raspunsul are cel putin trei motivatii, dupa cum urmeaza:

1- o persoana din serviciul de spionaj strain si-a dat seama (este drept, cam tarziu), ca participarea MICULUI FANARIOT la campania de alegeri, care are si dezbateri publice, televizate cu contracandidati, se poate termina cu un ,,deranj” mare pentru AVO, pentru ca era de asteptat ca, macar unul dintre oponenti sa-i puna intrebari, tocmai despre acuzatia de a fi TRADATOR, in folosul unei puteri straine. Erau ,,in galeata”. Va inchipuiti ce distractie era pe noi, cei care urmaream dezbaterea. Tot ,,intamplator”, ,,UNIUNEA CULTURALA…” primeste si ea ,,ordin” de a sprjini o motiune de cenzura impotriva guvernului. Cred ca, ,,ordinul” contine si ,,pretul” care trebuie platit, de un eventual nou guvern, probabil portofoliul de la energie. Acum nu ii mai preocupa ,,cultura”, ca au ,,rezolvat-o” in celelalte guvernari. Vorba romanului ,,…totul vine de se leaga…”.

2- presedintele pleaca in vizita la ,,ALIATUL STRATEGIC”, fara a se consulta cu prim-ministru in functie, asupra temelor de discutie (cred ca ati vazut ca vizita a fost facuta brusc si ,,la ordin”ma gandesc ce a zis d-na MERKEL BND-ului). Ajungand pe pamant american, presedintele semneaza un document, in care cea mai importanta prevedere este ,,soarta gazului” din platoul continental al MARII NEGRE. Dupa cum a declarat TRUMP, atentie ,,…in folosul celor doua popoare…”. Cei mai in varsta, isi amintesc acest slogan de pe vremea URSS, cand ,,…ei ne luau porumbul si noi le dadeam graul…”. Acum suntem in aceasi situatie ca in urma cu 70 de ani, ,,LICURICIUL MARE” ia tot ce vrea. O sa le dam si petrolul, cat a mai ramas dupa austrieci. Dar cine are nevoie in zona, de gaz? UNGARIA. Aceasta a incercat sa-l ia direct, dar nu s-au inteles ,,la maruntis”. Intalnirea a avut loc undeva pe langa BUCURESTI, pe 5 februarie 2018. Participanti: ministru ungur de externe, PETER SZIJARTO, si din partea romana, DRAGNEA, MELESCANU SI MICUL FANARIOT. Acesta din urma, in 12 noiembrie 2008, da o Hotarare de Guvern prin care concesioneaza deja, inainte sa castigam procesul de la HAGA impotriva UCRAINEI, platoul continental, si secretizeaza anexele HG-ului dat (de parca il primise mostenire de la tatal vitreg, cel care l-a recrutat).

Dupa intalnire, nu s-a dat nici un comunicat, doar MICUL FANARIOT a mestecat niste vorbe, ,,miscand aerul”. Ajungand ungurii la concluzia ca nu rezolva situatia, s-au adresat lui SOROS (incurcate sunt caile Diavolului – ,,miscarea” pivind mutarea universitatii UCE la VIENA, era ,,pentru public”- SOROS a avut afaceri cu tatal lui TRUMP) si unui alt membru al diasporei unguresti, congresmen republican, din echipa lui TRUMP. Presedintele american, om de afaceri, a zis ca rezolva problema si l-a convocat pe neamt, aflat, nu intamplator in fruntea ,,STATULUI PUTRED”. Acesta, teuton disciplinat, a zis – ICH LIEBE ES (ICH VERSTEHE – pe romaneste ,,AM INTELES”) si a venit in tara sa execute ,,ORDINUL” ca altfel, nu mai ,,pupa” al doilea mandat.

3- Acest lucru nu il poti face cu actualul guvern, si iti trebuie altul. Pentru atingerea obiectivului (cred ca aceasta miscare a fost premeditata, inainte de vizita, cand se stia de ce este convocat), se trece la ,,actiune” – MICUL FANARIOT primeste ordin de la AVO, odata sa renunte la candidatura, sa iasa de la guvernare, actualul guvern sa pice si sa ajunga la ,,putere” partidul prezidential. Etnicul maghiar aflat la conducera liberala, urmand sa ,,rezolve” problema. Ma gandesc ca s-a dat un termen limita. Daca urmariti scena politica, vedeti ca cel cu nume sinonim cu al primului-ministru ungar, incepe sa ,,miste aerul”. Ce o sa iasa, o sa vedem pentru ca suntem pe DAMBOVITA. Daca planul reuseste, printre primele masuri va fi gazul, acompaniat de o campanie de ,,abureala” in mass-media, de genul- ,, ce bine o sa o ducem noi, daca le dam gazul lor…”. Culmea este ca multi dintre noi o sa si creada. Ne-am mai ,,fript” si nu am invatat nimic.

Observati in acesta zile, ,,jocul de picioare” a ,,LOCATARULUI DE COTROCENI”, cand totul ,,miroase” dinspre PALATUL VICTORIA, si trebuie sa aiba ,,guvernul lui”. Daca nu, adio turism pe bani publici si ,,ocuparea” ,,SIBIULUI” de catre SPP, atunci cand este in oras (destul de des), si asta tot pe banii nostrii. ,,LOCATARUL…” are ,,luari de pozitie” aprope zilnice si la ore de varf, similare cu acelea care au premers preluarea presedintiei CONSILIULUI UNIUNII EUROPENE de catre ROMANIA. Acum, ca si atunci, denigreaza TARA, sustinand ca guvernantii actuali sunt ,,..hoti, corupti…” si nu stiu sa conduca si trebuie sa vina atcineva sa o faca. Daca acum, intelegem de se comporta asa, avand ,,ordin” sa vanda pe gratis gazele, atunci nu am inteles, dar putem presupune ca, stilul natang, etalat, ascundea un alt interes, care nu ne era favorabil. Este posibil ca, comportamentul lui de atunci, sa ascunda ,,servirea” intereselor celor care,,l-au” pus la COTROCENI, si anume, a GERMANIEI. Vom trai si vom afla, dar, probabil, tarziu pentru interesele tarii.

ROMANIA are una din cele mai mici retele de distributie de gaze (daca nu cea mai mica) din zona, de 39.700 km., la o populatie de aproximativ 20 milioane locuitori, din care 50% se incalzesc cu lemne. Vedeti si auziti ce ,,circ” incepe la toamna, cand populatia va cauta lemne de foc, care au ajuns la 400 lei m.c. Necesarul unei familii este unul in jurul a 10 m.c, iar facand un calcul rapid, rezulta 4000 lei pentru lemne, pana in primavara. UNGARIA, cu o populatie de aproximativ 9,7 milioane locuitori, are o retea de gaz de 100.000 km, 95% din populatie avand acces la gaz, pentru nevoi gospodaresti si incalzit. Acum, ei importa gaz de la RUSI. Reteaua de gaze din ROMANIA, avanseaza cu 800 km anual si, in acest ritm, ne trebuie 60 de ani sa-i ajungem pe unguri. Printre primele privatizari ,,de succes” a fost cea de distributie de gaze. Strainii, care au luat pe nimic acest patrimoniu strategic national, au potentat doar profitul, si nu au investit in dezvoltarea retelelor de distributie. Unde a fost ,,STATUL PUTRED”? Stiti si dvs. si vedem zilnic, circul politic dat de gunoiul fanarioto-tiganesc, dambovitean.

Atunci cand s-a privatizat DISTRIGAZ-SUD, in timpul guvernului MICULUI FANARIOT, in 2005, catre ,,GAS DE FRANCE”, doi din ,,investitorii strategici francezi” veniti la semnarea documentelor, nu aveau sireturi la pantofi. Nu este o gluma, chiar nu aveau. Pe romaneste ,,erau rupti in c** ( dos) ”. Cred ca exista si imagini. Stiti ce ,,trambita” atunci mass-media ,,…ca o sa o ducem mai bine, scad preturile, va fi RAIUL daca dam gazul francezilor…”, dar in loc de RAI, ne-au dus in IAD. Sper ca cititorul nu a uitat. Sa vedeti acum circ mediatic.

Mai intresant este acum, alianta intre un agent AVO – fost prim-ministru si un ,,acoperit” crescut de SIE, si acesta fost prim-ministru (,,pupila” lui NASTASE, care joaca si baschet) in vreo patru guverne. Primul, doar in doua, pana acum. Cei doi, brusc sustin la presedintie un actor, care si-a anuntat intentia de a candida in urma cu cateva zile. Cred ca cele doua servicii au si ele un ,,protocol secret” de colaborare, pentru ca tot sunt la moda. Pacat de actor, trebuia sa ramana la ce se pricepe sa faca. Doar ca, noi, vrem sa facem lucruri, la care nu ne pricepem. Va fi o toamna cu circ mult, iar romanii se vor alege cu ce s-au ales si pana acum, CU NIMIC.

CONTRIBUTIA UNEI ALTE ORGANIZATII ETNICE LA ,,STATUL PUTRED”

Acum ne intoarcem la contributia organizatiei etnice, politice si culturale care, coincidenta, se infiinteaza tot in decembrie 1989. Daca de-a lungul istoriei, ungurii si germanii (sa nu uitam austriecii) au ,,colaborat” in incercarea de a subordona ROMANIA, iar noi i-am ,,ajutat” in aceasta directie, prin proasta calitate a conducatorilor si clasei politice. A existat o exceptie, perioada comunista. Acum, acest lucru continua, mai ,,la vedere”. Amandoua tarile, prin serviciile de informatii externe (in cazul GERMANIEI- BND) infiinteaza/redenumesc organizatii etnice, folosite ca ,,acoperire” pentru activitati ilegale de spionaj. Acestea participa la viata politica interna, pentru atingerea propriilor scopuri strategice, in defavoarea STATULUI ROMAN. Ele au posibilitatea de a participa la alegerile locale si generale unde, viitorii alesi, pe langa promovarea intereselor etnice, sa ajute la ,,infiltrarea” statului gazda, cu agenti de informatii, conform scopurilor propuse.

RECURS LA ISTORIE

SASII, originari din RENANIA, sunt un grup etnic, de origine germana, colonizati in sudul si nord-estul TRANSILVANIEI, de regele UNGARIEI-GEZA AL-II-LEA( 1141-1162). Scopul stramutarii acestui grup etnic a fost unul economic (cam mureau de foame in zona de bastina) si militar. Prin ei se apara granita imperiului si se asigura stabilitatea zonelor unde s-au mutat, prin inabusirea incercarilor de razvratire a populatiei romanesti, ortodoxe majoritare. Instalarea acestor colonisti s-a facut, practic, prin ,,epurare etnica”. Noii veniti primeau cele mai bune pamanturi, in special de-a lungul cursurilor de apa, iar populatia romaneasca era, practic, alungata in zone cu pamanturi sarace, muntoase, cu resurse limitate. Sasii, care beneficiau de drepturi si inlesniri regale, legi doar pentru ei, impotriva majoritarilor, si-au infiintat propriile asezari, de multe ori peste cele de unde au fost alungati romanii. Romanii nu aveau acces in noile asezari, decat conditionat, fiindu-le interzis dreptul de a se stabili in interiorul acestora (un caz mai cunoscut este cel al SCHEII BRASOVULUI). Din acest trecut istoric comun vine si colaborarea intre tarile a caror servicii secrete, au ,,infiintat” organizatii etnice, sub ,, acoperirea” de culturale. De aici lipseste AUSTRIA, a carui serviciu de informatii, BVT, colaboreaza strans cu AVO si BND. Pentru documentarea cititorului privind colonizarea sasilor, sugerez aceeasi sursa documentata cu informatii din arhivele unguresti, germane si austriece, a academicianului IOAN AUREL POP, pe care v-am propus-o in articolul trecut. Atunci analizam ,,UNIUNEA CULTURALA…” si cum au pus ,,mana” grofii unguri pe pamanturile romanilor de religie ortodoxa. Daca se trecea la religia catolica, mai aveai sanse sa-ti pastrezi pamantul.

GERMANIA, prin BND, reinfiinteaza in zona sudica a TRANSILVANIEI, ,,FORUMURI DEMOCRATICE…”, acum, doua. Unul ,,de SIBIU” si celalalt de ,,ROMANIA”, care isi au originea in asa numitul ,,GRUP ETNIC GERMAN” (GEG-DEUTSCHE VOIKSGRUPPE) infiintat atunci, ca si acum, la presiunea directa a GERMANIEI, atunci ,,NAZISTE”( 1940), acum ,,DEMOCRATA” (1989). Tot in perioada premergatoare inceperii razboiului, organizatii similare iau fiinta, cu acelasi scop, in FRANTA (ALSACIA), POLONIA (SILEZIA), CEHOSLOVACIA (SUDETI), actionand ca si ,,COLOANA A-5-A” a GERMANIEI NAZISTE, cel putin pana la ocuparea acestora.

GUPUL ETNIC GERMAN DIN ROMANIA (GEG), ia fiinta prin Legea 830 din 21 noiembrie 1940, iar prin Decretul Lege 3097 din 01 noiembrie 1941 i se acorda si dreptul de a infiinta si coordona scoli, prin propriile programe scolare, avand o SECTIE SCOLARA proprie. GEG– ul din SIBIU este condus direct din capitala GERMANIEI NAZISTE – BERLIN. GEG este subordonat NSDAP- PARTIDUL NATIONALIST- SOCIALIST GERMAN( fost MUNCITORESC). Activitatile organizatiei etnice in timpul razboiului, care si-a subordonat si BISERICA EVANGHELICA, sunt profund ilegale, cu incalcarea prevederilor recunoscute de ,,NATIUNILE UNITE”, drept pentru care este considerata ,,ORGANIZATIE NAZISTA” si desfiintata prin DECRETUL LEGE NR.4861 din 08 OCTOMBRIE 1944, semnat de REGELE de atunci, toate bunurile sunt confiscate si, prin Carte Cadastrala, trecute in patrimoniul STATULUI ROMAN. Aceasta masura a fost luata la presiunea ,,ALIATILOR”, fiind trecuta ca punct distinct in ACORDUL DE ARMISTITIU, semnat la MOSCOVA, la 12 SEPTEMBRIE 1944.

DUPA LOVITURA DE STAT DIN 1989

In decembrie 1989, coincidenta sau…NU, odata cu ,,UNIUNEA CULTURALA…” se infiinteaza si ,, FORUMUL DEMOCRATIC… DIN SIBIU”, care apare ca legal constituit, prin sentinta nr.3620, din 5 septembrie 1991, iar cel ,,…DIN ROMANIA” se legalizeaza ca personalitate juridica, prin sentinta nr.473, din 19 februarie 1990, a judecatoriei SIBIU. Aici, intentionat sau nu, cel numit ,,…DIN SIBIU”, a fost declarat ,, MOSTENITORUL SI SUCCESORUL” GRUPULUI ETNIC GERMAN DIN ROMANIA (GEG), prin sentinta nr.2790/2007. Ca urmare a acestei sentinte, neatacata cu recurs de catre Primaria SIBIU, a carui primar a fost actulul locatar al COTROCENIULUI (probabil, era plecat in concediu), ,,FORUMUL DEMOCRATIC …DIN SIBIU” cere acum, prin BISERICA EVANGHELICA, parte, in 1940, a ,,GRUPULUI ETNIC GERMAN DIN ROMANIA”, ANRP-ului (AGENTIA NATIONALA DE RESTITUIRE A PROPRIETATILOR) restituirea a 1133 imobile din SIBIU, confiscate de STATUL ROMAN, prin desfiintarea GEG in 1944 si trecute in patrimoniul acestuia prin Cartea Cadastrala. ,,STATUL PUTRED”, prin ANRP, le si inapoiaza o parte a imobilelor, in numar de 293, pentru 47 primesc compensatii, iar 109 sunt redirectionate catre alte institutii, la fel de ,,putrede”.

Presiuni in obtinerea acestor retrocedari, a facut un deputat al ,,FORUMULUI DEMOCRAT…DIN ROMANIA”, condus de ,,LOCATAR”. Aceasta actiune de ,,trafic de influenta”, pe langa multe altele, evidentiaza unul din scopurile infiintarii acestor organizatii politice etnice in ROMANIA. Pana acum, s-a continuat ,,implantarea” in administratia centrala si locala a STATULUI, de noi ,,cartite” care ,,lucreaza” pentru serviciul de informatii strain.

Ambitiile ,,FORUMULUI…”, coordonata de serviciul de spionaj german, BND, incep incet, incet sa depaseasca zona imobiliara a SIBIULUI, obiectivul fiind ,,cucerirea” capitalei, prin manipularea gunoiului politic dambovitean (va amintiti, fanarioto-tiganesc). Prima incercare este in 2009, dupa caderea primului guvern BOC cand, o coalitie de doua partide, unul considerat istoric, celalalt de sorginte comunista si… o ,,UNIUNE CULTURALA…”, propun ca prim -ministru, primarul din SIBIU, care este si presedinte al ,,FORUMULUI…DIN ROMANIA”. Incercarea, mai mult tatonarea terenului, nu are succes. Nici nu au urmarit acest lucru, scopul era aducerea in ,,atentia opiniei publice” nationale, a ,, neamtului” serios, cinstit si democrat, o solutie mult mai buna decat ,,gunoiul dambovitean”, de care romanii s-au saturat. Conform asteptarilor, ,,teparul DE ANVERS” spune ,,pas”, refuzand propunerea, dupa ,,o lunga chibzuinta”si primirea mutarii, ,,in plic”, de la stapanul estic, care a ,,mirosit” ,,mutarea” BND-ului. Constatand ca opinia publica romaneasca este favorabila ,,neamtului cinstit”, serviciul strain ,,muta” si trece la ofensiva. Il ,,dezleaga” pe primar de conducerea dubiosului grup etnic si il transforma in ,,om politic roman”, care se inscrie in PNL in 2013. Dupa o scurta ,,aclimatizare” cu ,,gunoiul dambovitean”, schimba conducerea partidului, vechiul presedinte (ca si inaintasul lui, STOLOJAN), are probleme de ,,sanatate”, el instalandu-se in scaunul, inca cald, in iunie 2014. Lucrurile se precipita, fostul primar participa la cursa prezidentiala si, ,,minune”, castiga in ultimul tur, ca si cel caruia ii va lua locul, cu ,,arbitrii”, acum saxoni. In acest fel, un stat care, in vorbe spune ca ne este aliat, isi impune propriul om prin intermediul propriului serviciu de informatii, in fruntea ,,STATULUI DEVENIT SI MAI PUTRED, ROMAN”.

Daca unul dintre cititori se intreaba de ce nu am amintit de abasadorul roman de la BERLIN, in contextul functionarii acestor ,,FORUMURI…”, dirijate de BND, si promovarii ,,oamenilor de incredere” in structuri de stat, ii raspund ca acesta ,,joaca” la un alt serviciu de spionaj. Serviciu care apartine unui aliat, asa numit strategic (ca si investitorii straini, care ne-au cumparat, pe nimic) ROMANIEI, denumit si ,,marele licurici”, cu acronimul de CIA. ,,Capacitarea” tanarului, pe atunci scriitor, s-a facut de o mai matura si cunoscuta poeta, pe ,, filiera” sarba. Poate voi reveni asupra subiectului, in care oameni tineri de cultura romani, oportunisti si venali, din timpurile comunismului, care se considerau nedreptatiti de regim, printre care si actori, poeti, filozofi, romancieri, devin agenti ai puterilor straine. Din randul lor si BND-UL are ,,un recrut”, cei mai multi apartinand ,,PERFIDULUI ALBION”- prin MI6 si KGB. Pentru serviciile platite (tradarea se plateste), dupa 1990, unii au primit premii literare- HERDER, teatrale – SHAKESPEARE etc.

In rest, vedeti zilnic comportamentul ,,primului om” din ,, DEALUL COTROCENIULUI”, si fara a mai scrie eu. In primul an ,,pe scaun” a facut turism pe banii nostrii (cred ca, ,,stapanii” i-au dat concediu, dar nu pe banii lor), apoi a inceput sa-si impuna slugile proaste in functii, incepand cu serviciile secrete, justitie, aici ne amintim de ,,TAICA LAZAR” (care trebuia platit pentru serviicile facute) si mass-media, pe care a preluat-o, cu unele retusuri, de la ,,teparul de ANVERS”. Se vad luarile de pozitie ale sus-numitului si, daca dumneavoastra spuneti ca sunt pentru prosperitatea POPORULUI ROMAN si a ROMANIEI, atunci merita ,,inca un tur” in ,,scaun”. Eu zic, ca ar fi bine sa ne inchinam, cum face romanul in zile de cumpana – ,,SA NE FEREASCA CEL DE SUS”.

FINAL

In acest articol, am trecut in revista cum o alta organizatie etnico-politica si ,,culturala”, de sorginte straina, a ,,capusat” STATUL ROMAN, de la lovitura de stat din decembrie 1989, si pana acum, contribuind ca acesta sa devina ,,PUTRED”. De mai multi ani, aceste organizatii etnico-politice, infiintate de BND, au probleme de ,,personal”. Nu mai sunt etnici germani, si altii in zona nu se nasc, ca sa formeze ,,rezerva de cadre” a serviciului. La aceasta data nu se mai gasesc sasi, cat de cat in putere, pentru listele de candidati la viitoarele alegeri. Se cauta alternative in randul etnicilor romani, inruditi cu sasii, dar sunt foarte rari. Poate vom vedea ,,sasi” din zona VALCEI, aflati la munca in zona, sau altii de aiurea, poate din ORIENT. La acesta data, ,,gurile rele” spun ca este distractie la sedintele locale sau judetene unde, acestia sunt alesi pentru ca, fiind in varsta, au comportamente conform acesteia.

Tarile asezate, care au conducatori adevarati ,,oameni de stat”, isi promoveaza interesele externe prin servicii de spionaj, conduse de oameni destepti, patrioti si profesionosti, care isi iubesc tara. Acestia profita de oportunitatile oferite de tarile ,,tinta”, pentru a-si promova interesele propriilor tari. Daca nu o fac, ori sunt prosti, ori TRADATORI. Ca cei despre care am scris in ultimele doua articole si-au facut datoria fata de tarile lor, si noi NU, ar trebui sa ne puna serios pe ganduri. Sa ne punem intrebari, si sa gasim si raspunsuri. Daca vrem sa supravietuim in acesta lume complicata trebuie, in primul rand sa schimbam ,,GUNOIUL POLITIC” fanarioto-dambovitean. Ne trebuie un nou inceput. Cu oameni noi, profesionisti, patrioti si destepti, care tin la acest neam oropsit, cu adevarat ,,BARBATI/FEMEI DE STAT”.

CONCLUZII

1-,,FORUMURILE DEMOCRATICE…” infiintate, incepand cu decembrie 1989, sunt mostenitoarele unei ORGANIZATII SIMILARE NAZISTE, INFIINTATA DE GERMANIA in 1940, la SIBIU, avand rolul de ,,COLOANA A-5-A ” in controlul asupra STATULUI ROMAN, si de impunere a politicii GERMANIEI HITLERISTE.

2- organizatiile etnico-politice s-au infiintat cu ajtorul serviciului de spionaj BND, avand in esenta acelasi scop impotriva STATULUI ROMAN, ca si ORGANIZATIA FASCISTA din 1940.

3- prin aceaste organizatii politico-etnice, puterea straina, zisa si aliata, controleaza STATUL ROMAN, la cel mai inalt nivel.

4- vizita primului om in stat, in SUA, nu are nici o legatura cu interesele fundamentale ale POPORULUI ROMAN SI TARII ROMANESTI.

Nu uitati, ceea ce cititi este un pamflet, o fictiune, iar coincidentele cu realitatea trecuta si imediata sunt pur intamplatoare. Daca cineva (persoana, institutie etc.) s-a simtit jignit/jignita, imi cer scuze, anticipat.

Sa auzim numai de bine!

P.C.

Sincere multumiri celor care au gasit timp sa citeasca articolele publicate. Multumesc mult si celor care au avut sugestii si propuneri de teme pentru viitor. Sa va fie de folos!

VA URMA!

Lasă un răspuns